От „Продължаваме промяната“ ще разчитат на дарения за кампанията

Преките контакти с хората са основното, подчертава Асен Василев

От „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев ще разчитат основно на дарения за финансиране на кампанията им за вота. Това стана ясно от думите на самия Василев пред Дарик радио.

Според него, кампанията няма да е скъпа, не се предвиждат телевизионни реклами. „Преките контакти с хората са основното“, допълни той.

„Недоверието е много здравословно, а нашето обещание към избирателите е, че ще продължим да правим същото“, така отговори Василев на въпроса, защо основното послание е доверието.

Той бе категоричен, че основата за бъдещото управление е да решават проблемите по практичен начин. За листите си избират хора от местата, където ще водят, тъй като трябва местните общности да ги познават.

Според Василев първото и най-важно е човекът, който ще участва в листите на „Продължаваме промяната“, да има кариера извън политиката. Трябва да бъде подписана и декларация за почтеност, както се провеждат и разговори с хората по места. Василев каза още, че е трудно да се избират хора и тяхната амбиция е да се намерят толкова колкото могат, не е необходимо да се 400.

Подобни статии

Омбудсманът настоява за психологическа подкрепа за учениците след онлайн обучението

"Трябва да има психологическа подкрепа във всяко училище, за да се...

Още в катергорията

Парламентът обсъжда оставката на Мирослав Иванов

ГЕРБ, ДПС и „Възраждане” внесоха официално искане за предсрочното...