Почина звезда от сериала „Приятели”

Ракът отне живота на 59-годишния актьор

Американският актьор Джеймс Майкъл Тайлър, известен с ролята си на Гюнтер в хитовия сериал „Приятели”, почина на 59 години, предадоха американските медии.

Актьорът е починал в дома си в Лос Анджелис. „Ако го срещнеш веднъж, ти става приятел за цял живот” – така го описват неговите близки. 59-годишният американец загуби битката с рака на простатата. Тайлър беше диагностициран с рак на простатата (в напреднал стадий) през 2018 г., който по-късно се разпространи в костите му.

Неговият мениджър заяви, че Джеймс Майкъл Тайлър е споделил за болестта си в желанието си да помогне на хората по света още от 40-годишна възраст да започнат да си правят изследвания. Макар че не придоби същата известност като шестимата приятели в сериала „Приятели”, Гюнтер се превърна в любимец на мнозина с ролята си на сервитьора в барчето, където се събираха приятелите. Гюнтер беше влюбен в една от главните героини – Рейчъл (Дженифър Анистън).

Гюнтер работеше като сервитьор и мениджър в кафенето Central Perk, в което се развиваха голяма част от събитията в сериала. Той беше влюбен в Рейчъл през целия сериал, която също работеше там като сервитьорка в ранните сезони на шоуто. Джеймс Майкъл Тайлър споделя, че годините, в които е снимал в този сериал, са най-запомнящите се в неговия живот. Гюнтер се появи на екрана в близо 150 епизода.

Източник: Fakti.bg

Подобни статии

Учени: Опасността от Омикрон е преувеличена

Новият щам не води до тежка форма на заболяване Изпълнителният директор на...

Още в катергорията

Учени: Опасността от Омикрон е преувеличена

Новият щам не води до тежка форма на заболяване Изпълнителният...

Полският премиер за позицията на ФРГ относно „Северен поток -2“

Новото германско правителство трябва да направи всичко възможно, за...

Китай продължава да ограничава дипломатическите си отношения с Литва

Комунистическата страна спира издаването на визи Пекин обяви по-рано тази...