Съпругата на Болдуин с първи думи след трагедията: Сърцата ни са разбити

Сърцето ми е с Галина, с нейния съпруг, 9-годишния й син, тяхното семейство и близки. И с моя Алек. Няма думи, които да опишат шока и болката в сърцето от такъв трагичен инцидент, пишя тя

Съпругата на американския актьор Алек Болдуин, който уби операторката Галина Хътчинс и рани режисьор на снимачната площадка, защити и подкрепи съпруга си в тежкия момент, предава БГНЕС. Хилария Болдуин заяви, че е шокирана от случилото се.

 

„Сърцето ми е с Галина, с нейния съпруг, 9-годишния й син, тяхното семейство и близки. И с моя Алек. Няма думи, които да опишат шока и болката в сърцето от такъв трагичен инцидент. Сърцата ни са разбити“, написа Хилария в профила си в Инстаграм.

В петък самият Алек Болдуин съобщи, че напълно сътрудничи на полицията при разследването на инцидента, и че е в непрекъснат контакт със семейството на починалата. На Болдуин все още не са повдигнати обвинения за убийството.

Инцидентът стана на снимачна площадка в американския щат Ню Мексико. Болдуин стреля към камерата с пистолет, за който е знаел, че е с халосни патрони. При инцидента бе ранен режисьорът на филма „Ръжда“ Джоел Соуза, а операторката с украински корени Галина Хътчинс бе тежко ранена и почина в болница в Албакърки. Снимките на филма са прекратени.

Подобни статии

Хороскоп – 1 декември 2021 г.

Овен Всички видове физическа активност днес ще ви донесат огромна полза. Дори...

Още в катергорията

Хороскоп – 1 декември 2021 г.

Овен Всички видове физическа активност днес ще ви донесат огромна...

Хороскоп – 30 ноември 2021 г.

Овен През този ден бъдете внимателни, защото може да подведете...

2 зодии отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не...