Хороскоп – 24 октомври 2021 г.

Овен –Не е толкова важно, ако не можете да сте в крак с другите и имате по-малко издръжливост, отколкото очаквате. По-добре е да слушате сигналите на тялото си и да си починете за кратко, отколкото да се напрягате твърде силно и да рискувате поради умора.

Телец –Ако ви е трудно да се отпуснете и се чувствате на ръба, няма срамно да си признаете, че сте временно неразположени.  Правете само това, с което се чувствате комфортно, предпазвайте тялото си от ненужен стрес.

Близнаци – В разговорите с другите сте склонни да реагирате прекалено остро. Бъдете особено внимателни да не правите това, в противен случай ще изложите на риск всички бъдещи планове и перспективи.

Рак –Постарайте се да си осигурите колкото е възможно повече почивка и релаксация. Приемането на по-здравословно отношение към себе си е по-важно, ако изпитвате стресови моменти. Внимателно преценете дали си струва да изразходвате енергийни резерви.

Лъв –Вашият социален живот вероятно ще претърпи някои турбуленции. Чувствате се подтиснати от приятели и семейство или дори влизате в спорове с тях. Погледнете критично на себе си – дали пък не искате твърде много от близките си.

Дева –Може да се изправите пред неочаквани пречки, които са лесно преодолими. Скоро ще се почувствате по-удобно и няма да ви се налага постоянно да гледате през рамо. Ако в момента изпитвате малко сътресение във връзката си, не обвинявайте автоматично партньорът ви за това.

Везни –Тялото ви се нуждае от специално внимание, а нервите ви също са на ръба. Всичко, което ви вълнува безкрайно, не винаги си струва вниманието. Уверете се, че спите и почивате достатъчно.

Скорпион –Склонността да се втурвате в романтиката плаши потенциалните кандидати за вашата любов. Такъв подход може да има неблагоприятен ефект върху човека, който желаете. Опитайте се да развиете по-нежно и спокойно отношение.

Стрелец –Множеството малки неприятности, с които се сблъсквате, няма да ви дадат да се почувствате по-добре. Заемете положително спокойно отношение. Ако сте готови да направите компромис, всичко ще бъде наред.

Козирог –Забавете темпото във всички дейности, в които участвате. Умът и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате.  Направете нещо добро за здравето си. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие. Масажът на дълбоките тъкани често прави чудеса.

Водолей –Един от начините да облекчите стреса, който може да почувствате, е да подходите към живота по по-игрив начин и да се опитате да разведрите ситуацията си. Запазете спокойствие, избягвайте да влошавате проблемите си.

Риби –Вие сте в прекрасно настроение, не се чувствате ограничени по никакъв начин и с вълнение искате да се възползвате от този ден. Насърчавате другите да бъдат толкова ентусиазирани от живота, колкото и вие.

Източник: Tribune.bg

предишна статияИдва филм за Мерлин
Следваща статияВремето – 24 октомври 2021 г.

Подобни статии

2 зодии отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не всички притежават....

Още в катергорията

2 зодии отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не...

Успешният ден зависи от доброто събуждане

Ефективността на работата и качеството на решенията ни през...

Времето днес 29.11.2021

Днес на много места ще продължи да превалява дъжд,...