Adidas пусна безжични слушалки

Компанията си партнира със Zound

Adidas си партнира със Zound и представи три различни модела безжични слушалки за активно спортуващи. Adidas Z.N.E 01 ANC, Z.N.E 01 и FWD-02 Sport са направени специално, за да отговарят на различни изисквания и всеки от тях разполага със различни функции.

Adidas пусна безжични слушалки - 2

 

 

 

Така например Z.N.E 01 ANC се отличават с дизайн със сменяеми гумички, които освен по-добро пасване във ухото, позволяват и добавяне на функция за заглушаване на външния шум. Те могат да се похвалят още с до 4.5 часа плейбек и до 15.5 часа с включената кутийка за зареждане.

Adidas пусна безжични слушалки - 3С подобен дизайн, но без активно заглушаване са и Z.N.E 01, които предлагат до 5 часа слушане на музика с едно зареждане и общо до 20 часа с включения зареждащ „кейс“.

Adidas пусна безжични слушалки - 4Последни са FWD-02 Sport, които ясно показват, че са направени спокойно за по-сериозни спортни натоварвания и също пристигат без активно заглушаване на шума. Те разполагат с IPX5 защита от вода и прах и могат да издържат съответно до 6 или 19 часа слушане на музика.

Източник: fakti.bg

Подобни статии

Първата водородна станция у нас ще е в Русе

Тя ще бъде и първата станция за зелен водород в Източна...

Още в катергорията

Първата водородна станция у нас ще е в Русе

Тя ще бъде и първата станция за зелен водород...

Учени правят безвредна пластмаса от доматени люспи

Учени от университета на Малага, Испания, са измислили как...

Lufthansa показа самолет за ултрабогаташи

Иновацията се нарича Explorer   Пътуването с комфорта на петзвезден хотел...