БСП подписа споразумение с ПП ОБТ – Български Лейбъристи за съвместно участие в изборите

Двете партии се обединиха за отстояване на съвместни политики в името на преодоляване на социално-икономическите и здравни последици от COVID-19

БСП подписа споразумение с ПП ОБТ – Български Лейбъристи за съвместно участие в изборите за Народно събрание на 14.11.2021 г. На срещата присъстваха зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров, а от страна на ОБТ – председателят Екатерина Атанасова и зам.-председателят Владимир Лафчийски.

В Споразумението се изразява убеденост, че консолидацията в лявото пространство е необходимо повече от всякога. „Вярваме, че трябва да се предприемат решителни стъпки, за да се сложи край на внушенията, че алтернатива няма“, се казва още в текста.

Двете партии се обединиха за: отстояване на съвместни политики в името на преодоляване на социално-икономическите и здравни последици от COVID-19, укрепване на държавността, възстановяване ролята на институциите като гарант за гражданските, политическите и икономическите свободи, върховенството на закона и справедливостта, солидарността и равенството.

Снимка: Пресцентър на БСП

Подобни статии

Още в катергорията