Коя марка лаптопи са най-купувани и защо

Освен евтин и качествен мечтата на всеки геймър, офис служител или любител на хубавите филми е да използва лаптоп на водеща марка, за която се знае, че обещава много. Към отличните параметри е удачно да добавим и гаранция за всички нови модели, като стандартният срок е 2 години. Много важно условие за избора на подходящ преносим компютър е да се натъкнем и на разнообразен каталог от предложения, който ни дава свобода на избор.

От значение ли е марката лаптоп

Откровено казано, производители на преносими компютри има много, но не всички биха ни допаднали по отношение на продуктовата гама, цените и качество. Затова е важно да се спрем на бранд, който посреща потребителските ни изисквания и дори ги задминава. Някои от имената на пазара имат пословична слава и са с непреходна популярност, която няма как да не повлияе и на крайния ни избор. Колкото по-известен е брандът лаптопи, толкова повече ще се наклонят везните в нейна полза.

Лаптопи
Лаптопи

Кои са най-купуваните и защо, разказват от онлайн магазин Пласико

На пазара са налични доста решения, но топ 4 на най-купуваните марки лаптопи, всяка една от които се определя като лидер на пазара за този вид техника, са: 

  • Acer – широк продуктов и ценови диапазон, което е най-големият плюс на бранда. Моделите преносими компютри на тази фирма са достъпни от финансова гледна точка, като има по нещо за всекиго;
  • Asus – този бранд е лидер в своя сектор и почти всички хора са чували това име. Качество, надеждност, мощност и стилно изпълнение – всичко това е от значение за бъдещия ви лаптоп, а марката Asus го предлага в нужните количества. Всеки един модел преносим компютър на този производител е достоен за вашите аплодисменти; 
  • Dell – тази фирма за лаптопи е създадена през 1984-та година, а към днешна дата е постигнала революционен успех по продажби. Това се дължи на изумителната селекция от модели, които ще отговорят подобаващо и на най-високите потребителски очаквания. Техниката с този бранд е надеждна, здрава, производителна, както и със съвременен дизайн, който е също от значение. В ценови план летвата не е твърде висока, което прави Dell едно от най-предпочитаните решения;
  • HP – едноименната компания е превзела както родните пазари, така и тези в световен мащаб. Успехът на марката почива на страхотните потребителски компютри, които са вдъхновени от иновациите в технологичен план. Отново имаме предложения от ниския и високия ценови диапазон, което прави преносимите компютри с марката HP топ избор за масовия купувач;
  • Apple – бранд-легенда, който има безпрецедентна слава. Разработили са десетки модели лаптопи, с които ще се насладите на една продуктивна и приятна работа. MacBook Air и MacBook Pro са чудесен избор, ако търсите приемлива бизнес техника или пък сте геймър, който иска да се отдаде на виртуалното преживяване напълно. Ако действително сте се спрели на Apple, си пригответе по-голяма сума пари, в порядъка на минимум 2000 лева, които ще се превърнат в една от най-добрите инвестиции, които сте правили някога.

Всяко едно от тези бележити имена в сферата на компютърните технологии си заслужава своята минута слава, когато сме погълнати от избора на нов лаптоп. Затова обмислете възможностите, сравнете параметрите и след това решете какво да купите. 

Можем ли да ги вземем на изплащане

На която и марка преносим компютър да се спрем, имаме възможност да го купим и на изплащане, като това е и предпочитаната опция от по-голямата част от потребителите. Купувайки скъпа техника на вноски, ще запазим финансовия баланс, но и няма да се налага да правим компромиси с важни неща като качеството на машината, нейните функционални възможности, дизайна и прочее.

Подобни статии

Първата водородна станция у нас ще е в Русе

Тя ще бъде и първата станция за зелен водород в Източна...

Още в катергорията

Първата водородна станция у нас ще е в Русе

Тя ще бъде и първата станция за зелен водород...

Учени правят безвредна пластмаса от доматени люспи

Учени от университета на Малага, Испания, са измислили как...

Lufthansa показа самолет за ултрабогаташи

Иновацията се нарича Explorer   Пътуването с комфорта на петзвезден хотел...