Сашо Попов към спортния министър: ЦСКА не може да научава бъдещето си през медиите

Ръководителят на волейболния клуб иска държавата най-накрая да започне да работи, според изискванията

Темата със спортните бази на ЦСКА продължава да се разраства, като този път президентът и треньор на волейболния клуб Сашо Попов влезе в спор със служебния спортен министър Андрей Кузманов. Той изрази разочарованието си, че държавните органи оповестяват решенията си първо пред медиите преди да се свържат със спорните клубове.

Аз продължавам да не разбирам как сред руината „Червено знаме” не намират време и предишните, и сегашните управляващи да се поинтересуват от нашето мнение. Ние сме тук от 60 години. Защо не ни питат какво е нашето мнение за този „оазис“(, както го нарича министърът) и имаме ли място в него. Ние сме намерили финансиране, имаме проекти и сме готови да построим зала или най-малкото да направим големи инвестиции в реновирането на тази. От много дълго време чакаме властимащите не само да се поинтересуват, а наистина да разберат, че нашият клуб е институция и не може така през медиите да разбираме какво ще бъде нашето бъдеще“, каза Попов пред Sportal.

„Червените“ вече близо 10 години се борят за зала „Васил Симов“, която продължава да е далеч от стандартите за целите, които клубът преследва, като един от водещите тимове във волейбола у нас.

 

Подобни статии

Австралия: Без ваксина Джокович няма да играе на АО

При такова изнудване най-вероятно няма да участва, обяви бащата на тенисист...

Още в катергорията

Австралия: Без ваксина Джокович няма да играе на АО

При такова изнудване най-вероятно няма да участва, обяви бащата...

Почина легендата на Арсенал и Ливърпул Рей Кенеди

Бившият английски национал бе една от звездите на двата...

Меси с уникален жест към Роберт Левандовски

"Смятам, че “Франс Футбол” са длъжни да ти връчат...