Слави Трифонов: Трябва да гласувате в неделя! Подкрепете Румен Радев!

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов призова в своя Facebook профил гласоподавателите да подкрепят за президент Румен Радев на предстоящия балотаж в неделя.

„Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор – кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен? Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това“, пише Трифонов.

По думите му изборът е ясен и ще се избира между „човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев“, и човек, който „не е разбрал „кой е прав на протестите“.

„Избираме между човек, който не е плашлив и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента. Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция и един сламен човек, срам за академичната общност“, добавя лидерът на ИТН.

„Аз и моите колеги от „Има такъв народ“ препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор“, обръща се към избирателите си Трифонов.

Подобни статии

Гневни шофьори засипаха социалните мрежи с видеа от задръстванията на Капитан Андреево

Видеа, показващи огромните опашки на граничния пункт „Капитан Андреево“, бяха разпространени...

Още в катергорията

Гневни шофьори засипаха социалните мрежи с видеа от задръстванията на Капитан Андреево

Видеа, показващи огромните опашки на граничния пункт „Капитан Андреево“,...

Киев: Русия е на крачка да обкръжи най-елитните ни части в Донбас

Руската инвазия в Украйна навлезе в най-активната си фаза,...

Гриша Ганчев: С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник?

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев отговори на...