„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Младост“ 1

На 30 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часана клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от ул. „Лайош Кошут“ до бул. „Прага“

ул. „Св. Иван Рилски“ от ул. „Доспат“ до бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ № 59.

На 30 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часана клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 34 и бл. 35.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:до бл. 34.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Подобни статии

Още в катергорията

„Виваком” вдига цените, а всеки от деветимата шефове е получил средно по 3,3 милиона за 2020 г.

Георги Кадиев разкри документ, удостоверяващ космическите възнаграждения на шефовете...

„Вторични трусове“ в македонските медии след визитата на Петков

Очаквано, визитата се използва за вътрешнополитическите битки между СДСМ...