Хороскоп – 22 ноември 2021 г.

Овен

Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за вас. Не жалете сили, за да го изпълните по най-добрия начин.

Телец

Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки. Бъдете безкомпромисни в желанията ви и проверете добре всички условия.

Близнаци

Това е ден, в който внимателно да планирате приоритети си. Помислете добре дали ваше желание няма да нарани партньора ви и какво бихте могли да жертвате.

Рак

През този ден ще ви се наложи да проявите повече търпение. Способността ви да чакате сега ще е най-големия ви приятел.

Лъв

Днес не очаквайте всички да са на вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Дева

Това е ден, който може да ви донесе неочаквана сума пари. Порадвайте се на придобивката си, но не бързайте да я използвате.

Везни

Днес не се заемайте със сериозни дейности. Много лесно ще се разсейвате и няма да сте способни за по-отговорни дейности.

Скорпион

Това е ден, в който да оставите нещата да се случват. Вашата намеса няма да промени кой знае какво, а вие ще загубите ценни сили и време в опитите си да им повлияете.

Стрелец

Това е ден, в който да помислите за себе си и бъдещите ви удоволствия. Напоследък сте занемарили приятната част от живота и е време да наваксате.

Козирог

През този ден не разкривайте ваши тайни и планове. Колкото и да ви се иска да се похвалите, все още е много рано за това.

Водолей

Днес ви очаква приятна изненада. С лекота ще получите нещо, за което отдавна сте мечтали. Всичко това ще ви изпълни с чувство за облекчение.

Риби

Този понеделник ще бъде пълен с изненади. Няма да ви е лесно да се включите в темпото на деня, но ще успеете.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Времето днес 05.12.2021

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, в...

Още в катергорията

Времето днес 05.12.2021

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е...

Хороскоп за 05.12.2021

Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и...

Времето днес 04.12.2021

Днес преди обяд на отделни места в Западна България...