БСП – Нови Искър скочи срещу Нинова заради Кирил Добрев

“С такива методи се свързва фашизмът – наказания за различно мнение, без съд и присъда”, пишат в позицията си от районния съвет на левицата

„Кой реши, че е модерно да се наказва заради свободното изразяване на мнение? За непознаващите историята е добре да се информират, че с такива методи се свързва фашизмът. Без съд и присъда, без изслушване е подход, който трябва да остане далеч в миналото. Другари, не възобновявайте практики, от които един ден ще се срамувате. “ това пишат на страницата си във „Фейсбук“ от БСП за България – район Нови Искър. Това е организацията, в която членува Кирил Добрев и поводът е искането на за неговото отстраняване.

Ето какво пишат от БСП- Нови Искър в социалната мрежа:

Районната партийна организация БСП – Нови Искър е организацията, в която членува другарят Кирил Добрев, затова и смятаме, че нашето мнение е от особено значение, предвид абсурдното предложение за изключването му. Кирил Добрев е от хората, които горят в партийната работа и да, прави го с емоция. Всички знаем, че където има емоция, има и непремерени изказвания, но да ви попитаме: нима всичко в живота ни е балансирано и премерено? Нима всичко в държавата ни е премерено? Нима всичко в партията ни е балансирано? Кой реши, че е модерно да се наказва заради свободното изразяване на мнение? За непознаващите историята е добре да се информират, че с такива методи се свързва фашизмът. Без съд и присъда, без изслушване е подход, който трябва да остане далеч в миналото. Другари, не възобновявайте практики, от които един ден ще се срамувате. Та ние сме четвърта политическа сила, колко трябва да се изключваме, гоним и разделяме? Толкова ли нямаше подходящо послание, което да отправите в тези светли празнични дни, та занимавате и партията, и обществото с подобни разделящи въпроси. Спрете, докато е време!
Районен съвет на БСП – Нови Искър

Подобни статии

Илхан Кючюк сезира ЕК заради Костадин Костадинов

Съпредседателят на партия АЛДЕ и евродепутат от Обнови Европа/ДПС Илхан Кючюк...

Още в катергорията

Илхан Кючюк сезира ЕК заради Костадин Костадинов

Съпредседателят на партия АЛДЕ и евродепутат от Обнови Европа/ДПС...

Одобриха проект на Меморандум за разбирателство между ядрените регулатори на България и Турция

Министерският съвет прие решение за одобряване на проект на Меморандум за...

Закриват „Държавна петролна компания”

Компанията бе открита по времето на третото правителство на...