НАГЛОСТ! Агент Николай се закани, че Кирил Петков ще бъде свален с кръв!

Георги Марков, известен още като агент “Николай” от ДС, направи поредното си скандално и безумно изказване в интервю за сайта “ПИК”. Вижте части от интервюто на Марков:

– Аз съм изумен от ставащото! Правото в България е разгромено. Конституцията е делегитимирана. И се учудвам, че г-жа Джесика Ким, която е прокурор в американското посолство със специална задача да наблюдава върховенството на закона у нас, мълчи. Спомням си, когато дойде в България, как „Дневник“ излезе с ласкаво заглавие „Млад и неумолим човек ще отговаря за върховенството на закона в България“.  Г-жа Ким е много симпатична, много ерудирана и няма как да не следи ставащото и не мога да си обясня защо мълчи.

Има тълкувателно решение на КС №20/1992 г., което изрично казва, че правомощията на служебното правителство са ограничени. Не е работа на министъра на културата да се занимава с партийните централи, да препятства работата и репресира парламентарната опозиция у нас. Не му е и работа да преследва шефа на националната телевизия, което се опита да направи. 

Що за издевателства прави Бойко Рашков? То не бяха отвличания на кметове, репресии над общински съветници, над деятели на ГЕРБ… 

Ставащото с „Труд“ надминава всякакви граници! Това е посегателство върху свободата на словото. Все пак „Труд“ е десетилетна марка на българската журналистика.

Но какво да кажем за самия Кирил Петков? След като вече наруши Конституцията и за това се произнесе КС, той продължава да я нарушава. Той, като кандидат за премиер, по най-безцеремонен начин, поиска от главния прокурор да си тръгва, за да не се занимават с него. И това се случва в една държава с класическо разделение на властите, в която изпълнителната власт няма никакви прерогативи спрямо съдебната, с изключение председателството на ВСС от правосъдния министър, който обаче е без право на глас.

Най-голямото безобразие е атаката на Кирил Петков срещу Йорданка Фандъкова. Той очевидно продължава да не чете българската Конституция. Първите четири текста да прочете, ще му стане ясно, че България не само е парламентарна република, но е и страна с местно самоуправление. Абсурдно е депутат да се намесва в работата на местната власт, било изпълнителна, в лицето на кмета, било в общинския съвет. Крайно некоректно е Фандъкова да бъде атакувана и за това, защото е жена, първата жена кмет на София, българска майка и учителка, направила три метра, завод за отпадъци, булевард „Витоша“… Има си мандат, който не е работа на кандидата за премиер да иска да бъде прекратяван предсрочно.

Така ли ги учат да се отнасят към дамите в Харвард? И после ще ни карат да приемем Истанбулската конвенция в защита на жените? 

Той (Кирил Петков бел.ред) иска да бъде цар. Взел се е за цар Киро. Обаче трябва да се учи от българския цар Симеон ll. За разлика от Канадеца, който взе победата на изборите със скромните 650 000 гласа, Симеон ll беше избран от 2 млн. души. Той беше посрещнат триумфално и народът беше изпълнил пространството от летището в София, по целия път до балкона на софийската община на улица „Московска“, за да го посрещне и това се въртеше непрекъснато по световния видео обмен.

Изобщо аз бях много наясно с това посрещане, по простата причина, че заедно с покойните Асен Ошанов и проф. Александър Чирков правихме програмата за завръщането му. 

Та българският цар, който незаслужено е изгонен от България, имотите му бяха откраднати и конфискувани от комунистическата власт, се държа над нещата и за 4 години като премиер не каза една лоша дума за никой сънародник. Той беше отсвирен с решение на КС да не може да се яви за президент, защото е живял последните 5 г. в страната, но не по 183 дни годишно. И въпреки това не каза една лоша дума за съда!

Очевидно цар Киро трябва да отскочи до двореца „Врана“, та Симеон ll да му разкаже някои неща. Та Симеон ll е общувал с политици и държавници, като крал Хуан Карлос, Хавиер Солана, кралят на Йордания Хюсеин, кралят на Мароко Хасан и т.н. 

Това безпардонно поведение на Кирил се дължи и на факта, че той е толериран от американското посолство, от Сорос, от „Америка за България“ и от самия президент Джо Байдън, на който му беше вкарано в писмото за Триморието името на Кирил Петков. 

Тази агресия, която в момента съществува в България, няма да ни доведе до никъде.

– Най-големият цирк, който можеше да се състои в либералката на Сорос „Шпигел“, препечатана от либералката „Дойче веле“, е именно Петков да говори за върховенство на правото. Той е най-големият рушител на българската Конституция в цялата история на българския преход и дори не знае какво говори. 

Какво върховенство на правото може да има в Германия, когато съществува невероятна цензура срещу опозиционната „Алтернатива за Германия“? В тази Германия, в която не в един, два и три града, заклаха и изнасилиха малолетни и непълнолетни момиче! Що за върховенство на правото е да кажеш, че ислямът е част от Германия.

За Франция вече казах. Там им запалиха катедралите, начело с Нотр Дам, обезглавиха свещеници, полицаи, учители…

Очевидно е, че Петков иска да се хареса на новия неолиберален брюкселски език и говори буквално с езика на брюкселските чиновници.

Нищо добро не я чака България с този премиер. Дано сега, на срещата на 16 и 17 декември, на срещата на върха на ЕС, отиде той, та следващият път, когато отиде отново, да има да каже „Здравейте отново“. 

– Аз мисля, че това правителство, на Кирил Петков, ще бъде свалено, както това на Луканов чрез национален протест. Дали ще е национална стачка, дали политическа, а дали и чрез двете, както беше свалено правителството на Луканов, ще видим. 

Даже мога да предрека и нещо по-лошо. По времето на Лукановата зима ние се спасихме от кръвопролитие поради това, че имахме изключителен президент, като д-р Желев, зад когото стояха 2,8 млн. души. Имахме две партии – СДС и БСП, които под негово ръководство направиха коалиция и зад нас стояха общо 5 млн. души. В тази коалиция с общо споразумение се включиха БЗНС и ДПС. 

Днес зад Канадеца Киро стоят по-малко от 10% от българските избиратели, а зад българския президент стоят скромните 1,5 млн. избиратели. 

Репресиите, които се извършват в една тежка икономически и хуманитарна зима, могат да запалят фитила и някъде на някой да му избие чивията. Тогава се спасихме от кръвопролитие, но не мисля, че това сега е невъзможно.

Подобни статии

Транспортното министерство с репресивни мерки срещу избрани превозвачи

Румен Петков отново настоя за незабавно подновяване на разговорите с „Газпром“....

Още в катергорията

Транспортното министерство с репресивни мерки срещу избрани превозвачи

Румен Петков отново настоя за незабавно подновяване на разговорите...

Петков и транспортния бранш се разбраха, но протестите в сряда остават

Имахме три часа разговор между транспортния бранш и правителството....

Сербезова: До август електронното здравно досие на пациентите ще обхване всички дейности

„Поетапно до месец август електронното здравно досие на пациентите...