Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия

Ето какви важни неща ще се случат на представителите им до 6 декември

Известният руски астролог Павел Глоба разкрива какво трябва да очакват представителите на различните зодии в близко бъдеще. Астрологичната му прогноза, цитирана от Блиц.бг, обхваща дните до 6-ти декември.

Ето какво вещаят звездите:

Овен

Семейните отношения ще се нагорещят поради нежелание да се изслушваме. Претеглете думите и делата си, не обиждайте любимия човек. Трудностите могат да бъдат преодолени с търпение и сдържаност.

Опитайте се да изплатите дълговете и заемите си. Ако не сте ваксинирани срещу коронавирус, запишете се за процедурата.

Телец

Ситуацията ще изисква способност да се правят отстъпки. Не се опитвайте да защитавате собствената си гледна точка, дори ако сте сигурни, че тя е правилна. По-добре си починете. Можете да се върнете към дискусията по-късно, но не по-рано от средата на декември.

Ако не се справяте със задълженията, помолете за помощ от по-опитни колеги. Не забравяйте за сутрешните упражнения.

Близнаци

Не бива да мислите за релакс и романтика. Най-вероятно събития от различен план напълно ще засенчат приятните страни на живота. Правете бизнес, помогнете на приятел в нужда, посрещнете приятели.

Благоприятен период за намиране на свободно работно място, изпратете своята автобиография. Следвайте диетата си, особено ако страдате от храносмилателни проблеми.

Рак

Не се страхувайте да проявите креативност. Бъдете искрени в отношенията си с любимите хора и се опитайте да им организирате истински празник. Сега са необходими положителни емоции.

Добро време за преквалификация. Ако имате хипертония, измервайте редовно кръвното си налягане.

Лъв

Страхотен момент за романтични срещи, общуване с любим човек. Би било хубаво да си вземете почивка сега и да отидете на пътешествие. Очаквайте добрите новини в началото на седмицата.

Ако отдавна мечтаете да правите бизнес, направете го, времето ви е дошло. Масажът ще помогне за облекчаване на напрежението и болката в гръбначния стълб.

Дева

Ще трябва да решите много трудни въпроси. Когато правите бизнес, не забравяйте за любимия човек, той има нужда от вашето внимание и подкрепа. Говорете повече, обсъждайте текущи събития.

Следвайте стриктно инструкциите, избягвайте импровизацията. Добър момент да започнете вашата диета.

Везни

Срещайте се с приятели, не оставайте сами, особено ако виждате насрещна симпатия. За тези, които вече са създали семейство, звездите се препоръчват да се занимават с домакинска работа.

Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия - 8

Не се страхувайте да изразите своята гледна точка. Термалните процедури са полезни, особено ако имате проблеми със ставите.

Скорпион

Настройте се за победа. Настъпи важният момент, ще постигнете всичко, към което сте се стремили през цялата година. Семейните представители на знака ще почувстват пълна хармония в отношенията с любим човек.

Фокусирайте се върху нови проекти. Ако познавате мигрената, значи тази седмица няма да се чувствате необичайно.

Стрелец

Време е да си починете от шума и суетата на града. Ако имате вила, вземете си ваканция и тръгнете натам. Забравете за срещите, направете тази седмица период на мълчание. Спортувайте, правете маски за лице и коса.

Не очаквайте голям успех. Може да има проблеми с кожата на лицето, откажете да тествате козметика.

Козирог

Не бързайте със заключенията, ако чуете някакви неблагоприятни слухове за любимия човек. Най-вероятно това е просто клюка. Направете почивка в общуването, не подреждайте нещата. Разсейвайте се от домакинските задължения.

Сега е време за почивка. Не носете тежки неща и избягвайте тежки натоварвания на краката си, особено ако страдате от разширени вени.

Водолей

Снимка: shutterstock

Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия - 12

 

Настъпи моментът за постигане на целта. Периодът е благоприятен за годеж или регистрация на брак. Ако дълго време сте чакали решителни действия от любимия, намекнете му за това.

Коригирайте грешките си, помислете защо резултатът от действията не е толкова добър, колкото си мислите. Когато се появят първите симптоми на заболяването, незабавно се консултирайте с лекар.

Риби

Снимка: shutterstock

Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия - 13

 

Типичните представители на знака могат да поемат и най-трудните случаи. Звездите намекват, че периодът е благоприятен за решаване на финансови въпроси, сделки с недвижими имоти, бумащина. Не забравяйте и за почивката, срещнете се с приятели.

Време е за растеж в кариерата. Ако ви се отдаде възможност, запишете си час и отидете на стоматолог.

 

 

Подобни статии

Продадоха творба на Банкси заедно със стената

Графитите се появиха на стената на стар магазин за електроуреди през...

Още в катергорията

Продадоха творба на Банкси заедно със стената

Графитите се появиха на стената на стар магазин за...

Кой ще е най-щастливият ви ден през 2022-ра според зодията

Тази година ще осигури добра промяна в енергийните нива След...

Какво продаде Кими Райконен за 1,8 млн. евро?

Само преди пет седмици Кими Райконен сложи край на...