Коя стратегия е печеливша при футболните залози

Футболът е доста непредвидима игра, тъй като в нея участват два отбора от по 11 човека и е трудно да се предскаже кой ще отбележи попадение в противниковата врата. Това е особено вярно, ако се налага познаване на крайния изход от срещата. Въпреки това участниците в играта са хора, а те винаги грешат, което прави футболните онлайн залози много предпочитани.

Кои първенства са подходящи за футболни залози

Препоръчва се подбиране на първенства, по време на които тенденцията е към отбелязване на повече голове. Сред тях непременно попада Втора лига на Австрия, футболът в Япония, холандският шампионат и т.н. С това списъкът от възможности по никакъв начин не се изчерпва и при повишена увереност, можете да се насочите към залози в по-големите и престижни първенства. Важно е в подобен случай да сте значително по-прецизни в определянето на печелившите попадения.

Футболни залози онлайн
Футболни залози онлайн

Има ли сигурна печеливша стратегия

Съществуват много и различни печеливши системи за залози на футбол, но нито една от тях не може да даде 100% сигурност за печалби. Ето защо, в никакъв случай не бива да очаквате, че ще получите златната формула.

Сред най-използваните и с голяма вероятност от съвпадения във футбола е стратегията, при която в срещата следва да има зависимост от попадение на поне два или повече гола. Прави се залог на по-малката вероятност за попадение – над 1,5 гола, което означава, че и коефициентът ще бъде нисък. Това в голяма част от случаите е предпоставка за познаване и увеличава вероятността за печалба. Тази стратегия не се препоръчва за прилагане в големите дербита, където изненадите са нормални явления.

При кои мачове вероятността за познаване е по-голяма

Селекцията на подходящите отбори във футбола се прави от средата на таблицата и изискванията са следните:

  • подбиране спрямо дефанзивните/офанзивните показатели на съперниците;
  • изборът на тимовете трябва да е базиран на предишните им представяния и броят отбелязани голове – да са поне два или повече, като процентът на попадения да е поне 80%;
  • проверява се здравословното състояние на важните играчи от съответния отбор – наличие на предишни контузии, които да попречат на играча да е максимално пълноценен в срещата;

Кои коефициенти са подходящи

За да си заслужава поемането на определен риск, коефициентът в сайта на букмейкъра не бива да е под 1,20. При прогноза на футбол над 1,5 гола, препоръчителният коефициент да е поне 1,20 или 1,35. В същото време над тези стойности рискът е прекалено голям и стратегията няма да е много сигурна и съответно успеваемостта значително ще намалее.

Подобни статии

Левски спечели Купата на България

Sesame Купа на България по футбол, финал:  ЦСКА - Левски 0:1 (0:0) голмайстор:...

Още в катергорията

Левски спечели Купата на България

Sesame Купа на България по футбол, финал:  ЦСКА - Левски...

Кубрат Пулев победи Джери Форест

Кубрат Пулев надви Джери Форест. Българинът спечели убедително със съдийско решение срещата от...

Тервел Пулев е по-тежък от Сергей Ковальов

Кубрат Пулев също е по-тежък от Джери Форест, но...