Невиждана наглост на Беновска: Починалият „син“ се оказа виден столичен адвокат

Беновска не спира да си търси поводи, за да се върти името й

Илиана Беновска втрещи близки и приятели вчера със съобщението, че в навечерието на Новата година е починал синът й. Младият мъж, когото журналистката оплаква, не й е родно дете, обаче за сметка на това е доста известна публична личност, информира lupa.bg.

Адвокат Цветозар Младенов, както се казва отишлият си без време господин, бил изключително близък на Беновска и тя го приемала като собствено дете, макар реално да е „женска майка“. За съжаление повече от две години той се е борил с коварна болест и не е успял да победи.

Адвокат Цветозар Младенов беше дългогодишен юрист на Българския лекарски съюз (БЛС). Той е юрист от Софийския университет, със специализация „Правораздаване“. Има магистърска степен по „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ към Медицински университет – София и магистърска степен по специалност „Публична реч“ към Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“.

Адвокат Младенов е вписан в Софийската адвокатска колегия. Работил е като сътрудник в търговски дружества и адвокатска кантора, практикува самостоятелно като адвокат в областта на търговското, облигационното, застрахователното и медицинското право и медиацията. От 2016 г. е член на Комисията по прозрачност.

Доста скандално беше назначението му на този пост, дело лично на тогавашния министър в кабинета на Бойко Борисов – Кирил Ананиев. Цветозар Младенов получи апетитния пост без задължителния конкурс. Комисията по прозрачност дава на участницците в нея гигантско влияние, тъй като там фармацевтичните компании обжалват решенията на Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарства за цените, на които да се продават лекарствата им и за процента печалба.

 

Подобни статии

Заради алчността на Нинова и Методиев ВМЗ-Сопот работи нелегитимно и е напът да „хлопне врати”

Синдикалистите във военния завод сигнализират, че има липса на материали за...

Още в катергорията