Ученици пребиха свой връстник, заснеха и разпространиха клип

„Бяха се събрали сигурно 50-60 човека”, разказа свидетелят. „Бяха с маски, качулки. Иззехме им оръжията – пистолет, тръба, бухалки”, каза още той

Ученици пребиха свой връстник, заснеха и разпространиха клип

Момчета и момичета пребиха ученик, заснеха побоя с телефони и го качиха в интернет. Кадрите с насилие възмутиха жители на столичния квартал „Лагера” и социалните мрежи. На видеото се вижда как група тийнейджъри нанасят побой на момче в междублоково пространство. Причината е момиче. Насилието се е разиграло след Коледа. А случая има и продължение – десетки въоръжени и маскирани тийнейджъри се върнали, за да отмъщават. Това подтикнало жители на квартала да се намесят, като повикат и полиция.

Замесените в случая са тийнейджъри на 14-15 години. Според свидетели те са деца от „Лагера” и други квартали. Тормозът продължавал от месеци наред.

Свидетел от квартала разказа, че само преди 2-3 дни е видял младежите, които прииждали на талази. „Бяха се събрали сигурно 50-60 човека”, разказа свидетелят. Това били младежи, които идвали да си отмъщава за набитото момче.

„С няколко мои приятели успяхме да потушим напрежението. Бяха с маски, качулки. Иззехме им оръжията – пистолет, тръба, бухалки”, каза свидетелят. „Изглеждаха като бандити, а като им махнахме маските – това са дечица”.

Кадър: Видео

Подобни статии

Шеф Андре Токев ще лежи 10 месеца в затвора

Шеф Андре Токев е подписал споразумение с властите. Така той получи...

Още в катергорията

Шеф Андре Токев ще лежи 10 месеца в затвора

Шеф Андре Токев е подписал споразумение с властите. Така...

Заловиха мъж, превозващ мигранти на АМ „Тракия“

Мъж, превозвал нелегални мигранти, е задържан тази нощ в близост до...

Пиян се удари в полицейска патрулка

Пиян мъж удари полицейска кола в Казанлък. До сблъсъкът...