Хороскоп – 17 януари 2022 г.

Овен

Това е ден, в който да се опитате да изведете отношенията си на едно ново, по-високо ниво. Не се бойте да бъдете различни и да се усъвършенствате.

Телец

Денят е подходящ за промени във външния вид. Сега смело може да отидете да направите онази прическа, за която отдавна мечтаете.

Близнаци 

Това е ден, в който да направите всичко това, за което до скоро не ви стигаше смелост. Бъдете уверени в себе си и  действайте смело!

Рак

През този ден ще се почувствате променени. Имате още много път до съвършенството, но първата крачка е направена.

Лъв

Това е ден, в който да внимавате повече от обикновено. Внимателно обмисляйте всяка своя дума и действие, дори по няколко пъти.

Дева

Това е ден ,в който да внимавате с приема на екзотична храна. Проверявайте срока на годност на продуктите, не ходете на непознати места за хранене.

Везни

Този понеделник не приемайте забележките прекалено присърце. Никой не ви мрази, просто имате някои мънички неща за подобрение.

Скорпион

През този ден укротете емоциите си. Сега не е моментът за изблици. Не давете мъката и чувствата си в алкохол. Това няма да помогне.

Стрелец

Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се осъществят. Не си позволявайте манипулации, за да не се налага да давате неприятни обяснения.

Козирог

Този понеделник пред вас ще се открият големи възможности. Рискувате да пропуснете някои от тях. Сега трябва да сте в пълна кондиция.

Водолей

Този понеделник е добър ден да изненадате любимия си човек. Дори най-малкото подаръче, но от сърце ще означава много за него или за нея.

Риби

Този понеделник много внимателно се вслушвайте в това, което казват близките ви хора. Дори думите да не ви харесват в тях ще има много истина.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Блокираните националисти от полка „Азов“ започнаха да се предават

„За спасението им са задействани всички възможни международни организации, практически всички...

Още в катергорията

Блокираните националисти от полка „Азов“ започнаха да се предават

„За спасението им са задействани всички възможни международни организации,...

Британската външна министърка: Да оказваме натиск върху Русия, като доставяме повече оръжия на Украйна

Трябва да продължим да оказваме натиск върху Русия, като доставяме повече...

Русия въвежда рублата в Украйна

След преходния период ще остане в обращение само рублата На...