Fibank предлага потребителски кредит с лихва от 4.1%

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага промоция по потребителски кредит с променлива лихва от 4.1%. Този лихвен процент е специално за клиенти, подали своето искане до 19 април 2022 г.

Промоционалните условия се прилагат при превод на дохода по сметка във Fibank. Също така клиентите ще могат да се възползват от кредитна карта и банков пакет за електронно банкиране, така че да имат бърз и лесен достъп до своите средства навсякъде и по всяко време.

Размерът на отпускания кредит е до 80 000 лева или тяхната равностойност в евро, при максимално дълъг срок до 10 години.

Желаещите да кандидатстват за потребителски кредит могат да го направят изцяло онлайн. Първа инвестиционна банка предлага на клиентите възможност за дистанционно подписване на всички необходими документи. Допълнителен стимул за клиентите е и липсата на такси за кандидатстване онлайн и такса за предсрочно погасяване.

Друго предимство, от което клиентите могат да се възползват, е предварително одобрен овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година.

Всеки клиент има възможност да използва и услугата „Видео консултация“ – експертите на Fibank винаги са на разположение да отговорят на всички въпроси от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е напълно безплатен.

Подобни статии

Бизнесът: Търгът на „Булгаргаз“ с начална цена от 380 лв./MWh е скандален

Асоциацията на организациите на българските работодатели намира търга на "Булгаргаз" с...

Още в катергорията

Бизнесът: Търгът на „Булгаргаз“ с начална цена от 380 лв./MWh е скандален

Асоциацията на организациите на българските работодатели намира търга на...

Европейски компании искат да търгуват с Русия през Турция

Европейски компании, които не могат да участват пряко в...

Кои са ТОП офертите за имоти в SUPERIMOTI

Какво по-хубаво от прекрасни имоти на мечтаната от Вас...