Десислава Атанасова определи властта като политически Франкенщайн, събран в мол

Това е един политически Франкенщайн, събран в мол с една единствена цел – да изчегъртат ГЕРБ.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасов пред bTV. Атанасов не каза дали опозицията ще внесе вот на недоверие срещу властта. ГЕРБ:

Въпросът вече не е Кой, а Къде е Кирил Петков? Ако преди време въпросът, който вълнуваше българското общество, беше „Кой?”, то днес той е „Къде е Кирил Петков?“.

Абсолютно полицейска репресия беше демонстрирана с прякото участие на Бойко Рашков и Кирил Петков, посочи Атанасова за ареста на Борисов.

По думите ѝ не може от парламентарната трибуна да се нарича опозицията „убийци“. Бойко Рашков почти ежедневно си позволява да говори за ПГ на ГЕРБ. В правова държава и в която законът е над всичко, това е недопустимо, това е прекрачване на червената линия, посочи Атанасова.

Ако колегите от БСП и другите партии не разберат всичко това, нямат място не само в управлението, но и в Народното събрание под каквато и да е форма, разкритикува Атанасова. Тя посочи, че в следващите дни парламентарната група ще има ясна стратегия и план как ще процедира оттук нататък.

Подобни статии

Още в катергорията