Най-честата причина за изневяра

Ето какво казват жените за изневярата

Знаете ли, че има определени категории жени, които са склонни да изневерят на партньора си? Ново проучване, в което участват жени на възраст между 20 и 35 години, показа, че по-вероятно е да изневерят жени, които се занимават с канцеларска работа, интелигентни и с голямо чувство за хумор, пише trafficnews.bg. Но защо изобщо жените изневеряват на мъжете си с други?

На първо място неверниците го правят, за да отмъстят на своята половинка за неговото предателство.

Много от анкетираните се оплакват, че след брака мъжете им са се занемарили, надебелели са и вече не ги привличат сексуално.

„Исках авантюра и емоция, която не изпитвам у дома от години“, споделят още участничките в изследването. Мъже, внимавайте и с фантазиите на своята половинка. Колкото и странни да са те, изненадвайте я от време на време, защото в противен случай рано или късно жената ще си намери къде и с кого да ги осъществи.

Не е за пренебрегване и това, че голяма част от анкетираните споделят, че липсата на секс в продължение на цяла година ги е вкарала в леглото на друг мъж.

„Съпругът ми спря да ме желае“ или „Той никога не беше инициатор за интимност“ са другите основни причини за изневяра. Не липсват и жени, които признават, че им е била нужна причина да прекратят брак, в който не са се чувствали достатъчно удовлетворени.

 

Подобни статии

Хороскоп – 18 август 2022 г.

Овен Тази сутрин може да се събудите преди алармата. Най-добре станете веднага,...

Още в катергорията

Хороскоп – 18 август 2022 г.

Овен Тази сутрин може да се събудите преди алармата. Най-добре...

Анджелина Джоли съди ФБР за прекратено разследване срещу Брад Пит

През 2016 г. Бюрото не откри доказателства за насилие...

Кое е най-доброто време за събуждане?

Според специалист няма идеално време за ставане сутрин, оптимално за всички Няма...