Макси туники, които успешно прикриват изпъкналия корем

Ето няколко съвета как лесно да прикриете коремчето

Не само пълните жени имат проблем с изпъкналия корем. Много дами са недоволни от мазнините в средата на тялото и биха искали да ги замаскират по някакъв начин. За щастие, има няколко стилизиращи трика, които да ви помогнат в това отношения. С миг на око ще отдалечите погледите си от проблемната област на тялото си и ще ги фокусирате върху останалите си извивки. Ето няколко съвета как лесно да прикриете коремчето.

Макси туники, блузи и рокли, маскиращи корема

В търсене на перфектния стайлинг, винаги трябва да се уверите, че тоалетът ви е свободен (но не прекалено широк) . Дреха, която ви стои неправилно или е твърде тясна, бързо ще фокусира погледа в центъра на тялото ви, дори когато най-големите й предимства са другаде. Тесните дрехи също могат да подчертаят буйните бедра или пълните рамене. Понякога обаче те могат и умишлено да привлекат вниманието към частите на тялото, които бихте искали да подчертаете. Така например, ако имате тънки крака, панталоните с тясна кройка ще създадат впечатление за добре оформена фигура. Също така, подчертаването на красивото деколте от макси туники, блузи, ризи или рокли, ще възстанови хармонията на вашите пропорции.

Цветове и щампи

Можете лесно да скриете обезпокоителния корем, като използвате правилните цветове и шарки. Стратегически разположените модели разсейват и отвличат вниманието от проблемните кривини. Също така , вертикалните линии , независимо дали са под формата на шарки или редица копчета, оптически изтъняват торса. Тъмните цветове могат да бъдат изключително полезни, но трябва да внимавате малко с тях, за да не създавате прекалено мрачно впечатление с цялостния стайлинг. Маскиращ ефект имат и пастелните нюанси, както и тези от тип „нюд”, които в същото време са страшно женствени.

Добре е да използвате матови тъкани. Блестящите допълнително очертават проблемните зони, които искате да скриете.

Кройки

Всички знаем, че черните макси туники и рокли имат способност да изтъняват силуета. Но тъмните цветове са само началото на вашите възможности. Дрехите, прикриващи едрите форми, отдавна вече не са тъмни, мрачни и безизразни. Пухкавите жени, които се чудят как да прикрият корема си, могат да избират от много различни стилове макси облекла.

Макси туники, които идеално маскират корема

Тези, които падат леко под талията, оптически удължават горната част на тялото. Долният край на плата е най-привличащ вниманието, така че туниките и блузите не трябва да завършват в най-широката точка на тялото ви. Иначе фигурата ви веднага изглежда по-набита и прекомерната ширина на средната част на тялото е очевидна.

За да изтъните визуално фигурата си, комбинирайте дълги макси туники с панталони или поли, които отговарят на вашия тип фигура. Например, комбинация от панталони с леко висока талия и туники със свободна кройка ще ви бъде удобна, защото ще обгръща перфектно извивките ви. Ако имате тънки крака, добре е панталоните да стоят малко по-стегнато – така умело ще подчертаете силните си страни и ловко ще разсеете вниманието от изпъкналия корем. Ако, от друга страна, краката ви също са малко по- стегнати, изберете по-свободна кройка. Внимавайте панталоните да не са твърде къси, което може да накара фигурата ви да изглежда още по-пълничка.

Подобни статии

Времето днес 28.06.2022

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. По-значителна...

Още в катергорията

Времето днес 28.06.2022

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево...

Хороскоп за 28 юни 2022

Овен Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно...

Рак на кожата: Ето какви са признаците и как да се предпазим

Ракът на кожата е най-често срещаният вид рак според...