Разпитват свидетели за изчезването на Алтънбашев

Води се разследване за отвличане, но категорични данни за това все още не са събрани, уточниха прокурорът от Софийската градска прокуратура Христо Кръстев и началникът на отдел „Разследвания“ в СДВР Стойно Цветков

Продължава издирването на изчезналия преди дни бизнесмен, който се е занимавал с търговия на криптовалута, съобщи БНР.

От Софийската градска прокуратура обявиха, че се разпитват свидетели и са изготвени искания до мобилните оператори за предоставяне на трафичните данни относно местонахождението на Александър Алтънбашев.

Води се разследване за отвличане, но категорични данни за това все още не са събрани, уточниха прокурорът от Софийската градска прокуратура Христо Кръстев и началникът на отдел „Разследвания“ в СДВР Стойно Цветков:

„Има подаден сигнал от негов близък роднина – че не може да се свърже вече два дни със своя брат и поради тази причина е образувано досъдебно производство, за да се установи дали наистина има доказателства за това, че лицето е отвлечено. Сестра му казва, че е изгубила връзка с него, което е нетипично за него, но споделя, че той е трябвало да пътува до провинцията и след това казва, че ще отиде за няколко дни до морето без да уточнява къде. Това в момента се установява и се проверява“.

Подобни статии

3,5% от проверяваните къщи за гости били чисти измами

Статистиката при проверката показва, че горе-долу 3,5% от проверяваните къщи за...

Още в катергорията

3,5% от проверяваните къщи за гости били чисти измами

Статистиката при проверката показва, че горе-долу 3,5% от проверяваните...

Кирил Петков пред Световната банка: България може да има висок растеж през следващите 15 години

Амбициозен сценарий за значителен растеж на българската икономика очерта...