Тошко Йорданов: Никола Минчев лъже, Калина Константинова е човек на ГЕРБ в правителството

„Никола Минчев излъга, че не сме присъствали на коалиционен съвет. Кажете ми един път, на който да не сме присъствали. И на кой коалиционен съвет не сме били.“ Това каза в ефира на БТВ Тошко Йорданов от БТВ. 

Той опонира на върховния представител за външната полтика и политиката на сигурност на ЕС Жозеп Борел, че забавянето на преговорите за Северна Македония е подарък за Русия. „Въпросът е от компетентността на България. Жозеп Борел може да си казва каквото си иска. Ние в ЕС сме равноправни“, уточни той.

Йорданов коментира и коалиционните съвмети. „Седим в една стоя и не се чуваме. Не е сигурно, че ще стигне до червен картон. Но, ако се стигне, ще е брутално. Снощи за първи път седнаха всички партии от коалицията да говорят с конкретика“, каза той.

За пореден той Тошко Йорданов коментира за наличието на хора на ГЕРБ в управлението. Единственото име, което спомена, е това на Калина Константинова.

„ДПС са обърнали региони в България на тотален феодализъм. На всички възлови места са хора с турски имена“, разгневи се Тошко Йорданов.

Подобни статии

Митрофанова: Москва обмисля скъсване на дипломатическите отношения с България

“Когато викат посланика в МВнР и казват, че искат да експулсират...

Още в катергорията

Костадинов: Петков е опасен за управлението на страната, превръща ни в пушечно месо

“Премиерът е заплаха за националната сигурност и моментално трябва...

НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ! Киро скимти пред Митрофанова, моли, тя да оттегли нотата си. Този не знае къде се намира!

След като публикувахме нотата, която руският посланик Еленеора Митрофанова...