Хороскоп – 11 май 2022 г.

Овен

През този ден освен професионализма ви към положителните ви черти нека бъде и самочувствието ви. Заслужавате най-доброто и нито грам по-малко. Стойте на висота.

Телец

Днес не си играйте с любовта и огъня ѝ. Ако нямате сериозни намерения най-добре се въздържайте от започването на интимна връзка. Бъдете честни със себе си и човека срещу вас.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с непознати хора. Колкото по-приятни и любезни ви се струват, толкова по-подозрителни бъдете. Не се притеснявайте да питате много и да настоявате за ясни отговори.

Рак

Денят може да ви донесе приятна изненада в семейството. Бъдете търпеливи, за да научите всички подробности и да им се насладите изцяло.

Лъв

Денят ще ви въведе в изкушение, покрай което трябва минете с гордо вдигната глава и гледайки в друга посока. Ще дойде и вашето време, но не сега.

Дева

Денят ще е особено наситен с дейности. Станете по-рано, за да може да вземете всичко, необходимо със себе си и да не се налага да се връщате за нещо забравено.

Везни

Това е ден за големи, но добре обмислени покупки. Не се хвърляйте да притежавате нещо без да имате реална и обоснована нужда от него.

Скорпион

Денят ще ви предложи изпитание, което ще преодолеете с лекота, благодарение на късмета ви. Замислете се какво бихте правили при други обстоятелства.

Стрелец

Денят ще постави началото на нови успешен период в личните ви отношения. Борили сте се много и напълно заслужават щастието си, но не почивайте на стари лаври.

Козирог

Денят ще ви предложи нелек избор. Заложете на действие, от което няма да се срамувате след време и ще може да разкажете без притеснение. Бъдете сигурни в себе си.

Водолей

Днес бъдете достатъчно категорични и поставете ясно исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със желанията ви.

Риби

През този ден отдайте предпочитание на комуникацията с хора, които познавате от години и които никога не са се колебали да бъдат искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази искреност.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви е както...

Още в катергорията

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви...

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и...

Хороскоп за 02.07.2022

Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да...