Хороскоп – 28 май 2022 г.

Овен

Днес ще получите неочаквано предложение. Някой е видял нещо повече у вас. Положете усилие да оправдаете очакванията и да не разочаровате отсрещната страна

Телец

Днес смело може да се раздавате. Бъдете такива, каквито сте, че и отгоре. Няма опасност това състояние да продължи повече, отколкото е здравословно за вас.

Близнаци

Развитието на ситуацията днес няма да е по вкуса ви. Ние обаче често не сме сценаристи в живота си и се налага да се съобразяваме и с желанията на другите. Които не винаги са много лоши.

Рак

През този ден премислете добре възможностите, с които разполагате. Плановете и желанията ви са големи, но едва ли ще могат да се реализират точно по начина, по който сте ги замислили. Не се разочаровайте.

Лъв

Това не е ден за влизане в спорове и изясняване на отношенията. Отговорете с усмивка на всяко предизвикателство. Така не само ще обезоръжите зложелателите, но и ще излезете истински победители.

Дева

Този ден ще започне по един начин, но ще приключи по съвсем друг. Бъдете готови за подобно разнообразие. Не реагирайте крайно и прибързано, защото още в следващия момент нещата може да са съвсем други.

Везни

Денят ще ви впечатли с добрината на даден човек към вас. Няма нищо учудващо в това, тъй като вие самите сте достатъчно толерантни към близките си. Време е да си позволите нещо повече.

Скорпион

Това е ден за кратка равносметка и теглене на чертата. Каквито и изводи да си направите не бъдете прекалено сурови със себе си.

Стрелец

През този ден не бъдете тъжни, тъй като може да разтревожите сериозно вашите близки. Проблемите ви са напълно решими, така че няма смисъл да губите време в прекалено драматизиране.

Козирог

Днес не тъгувайте за миналото. Нито може да го върнете, нито да промените последиците. Погледнете на всичко, като на един добър опит, благодарение на който сте станали по-мъдри.

Водолей

През този ден ще може да надскочите себе си. През последните дни наблягате на теорията, а не на реалните действия. Време е за слизане на Земята.

Риби 

Днес всяка грижа за външния ви вид ще ви се отрази изключително благотворно. Ако за първи път ви се налага да ползвате някой продукт бъдете сигурни, че не сте алергични към него, преди да го приложите.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и вечерта над...

Още в катергорията

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и...

Хороскоп за 02.07.2022

Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да...

Хороскоп – 1 юли 2022 г.

Овен През този ден наблегнете на физическата активност. Имате нужда...