Хороскоп – 7 май 2022 г.

Овен

Тази събота късметът ще е на ваша страна. Ще успеете да убедите партньора си за нещо, което се опитвате да постигнете от месеци. Освен задоволство промяната ще донесе и повече задължения за вас.

Телец

Тази събота ще участвате във важно събитие. Съвсем малко време ще ви е нужно, за да се окопитите и да влезете в ритъм. Очаква ви успех!

Близнаци

Тази събота на дневен ред ще е домашният бюджет. Помислете от какво може да се откажете, за да си позволите заниманието, към което се стремите. Вариантите може да се окажат дори повече.

Рак

Тази събота ще усетите благотворността на истинското приятелство. Някой ще ви ви подаде ръка и тази помощ ще бъде безценна.

Лъв

Тази събота се решете на умерен риск. Ще се убедите, че не е чак толкова страшно да имате това, което искате. Отървете се от предразсъдъците.

Дева

Тази събота е добър ден за планиране на екскурзия. Направете така че да осъществите намеренията си. Не правете компромис със желанията ви.

Везни

Тази събота не позволявайте часовете да преминат в скука. Ако имате сили изпълнете, отдавна замислените Затова пък ще може да си починете повече, което също е нещо.

Скорпион

Тази събота ще разберете, че сте направили погрешни изводи за ситуация, свързана със семейството. Не е късно за извинение. Грешката не е фатална.

Стрелец

Тази събота е ден, в който да помислите за смяна на тактиката. Щом нещата не се получават, значи е нужна промяна. Направете я!

Козирог

Тази събота няма да ви е лесно да разбирате случващото се. Оставете си време, не предприемайте действия без да сте наясно със ситуацията.

Водолей

Тази събота ще ви дари с много свобода. Мечтите, към които се стремите са съвсем близо до вас. Само е нужно да протегнете ръка.

Риби

Тази събота ще ви изпълни със спомени. Равносметката ще е изключително във ваша полза. Насладете се на момента, но не изпадайте в меланхолия.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви е както...

Още в катергорията

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви...

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и...

Хороскоп за 02.07.2022

Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да...