Хороскоп – 9 май 2022 г.

Овен

През този ден не разкривайте тайните си. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате после и то само ако има неуредени.

Телец

През този ден останете верни на себе си. Само това си заслужава. Обстоятелствата са различни, но ние сме такива, каквито сме и само това има значение.

Близнаци

Сега е моментът да признаете своите чувства, които сдържате отдавна към даден човек. Какъвто и да е резултатът бъдете горди със себе си, но често тези емоции са взаимни.

Рак

Днес не изневерявайте на мислите си. Ако не може да ги въплътите в действия ги превърнете в изкуство. Потопете се в любимата си дейност.

Лъв

Това е ден, в който да бъдете оптимисти. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на положителни желания за бъдещето.

Дева

Това е ден, в който да се гордеете със себе си. Помнете, че всичко което имате е благодарение на вашите сериозни усилия и има защо да се гордеете със себе си!

Везни

През този ден бъдете максимално честни със себе си. Не се опитвайте да манипулирате други или да залъгвате себе си. Рано или късно неистините ще трябва да бъдат поправени.

Скорпион

През този ден давайте без да броите. Не правете сметки. Много често те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Стрелец

Това е ден, в който да сте разумни с харченето. Скоро може да излезе възможност да заминете на приятно място. Тогава ще имате нужда от повече средства. Пестете!

Козирог

Това е ден, в който смело да задавате въпроси. Не се притеснявайте, че авторитетът ви ще бъде накърнен.

Водолей

През този ден не бързайте да обяснявате на хората това, което не разбират. Оставете им малко време за размисъл и само в краен случай подсказвайте.

Риби 

Това е ден за битки и за победи, но използвайте само мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия- не го забравяйте.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви е както...

Още в катергорията

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви...

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и...

Хороскоп за 02.07.2022

Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да...