WhatsApp спира да функционира на някои iPhone-и тази есен

Компанията, която е собственост на Meta (Facebook) вероятно ще въведе нови функционалности и опции, които по-старите операционни системи няма да поддържат

WhatsApp ще спре да поддържа приложенията си, които работят под операционните системи iOS 10 и iOS 11 още тази есен. Информацията за това идва от WABetaInfo, които се позовават на свои източници. Те споделят още, че това ще се случи през месец октомври, когато ще бъде лансиран и един от по-големите ъпдейти за приложението.

Компанията, която е собственост на Meta (Facebook) вероятно ще въведе нови функционалности и опции, които по-старите операционни системи няма да поддържат. От WhatsApp вече са започнали да изпращат известия на някои потребители използващи операционните системи и смартфони, които са съвместими с нея, предава fakti.bg.

WhatsApp ще спре да работи на някои iPhone-и тази есен - 2

Според тези съобщения, поддръжката на приложението за двете операционни системи ще спре на 24 октомври тази година. Смартфоните, които са съвместими с iOS 10 и iOS 11 са iPhone 5, 5S и 5c, които не са особено чесо срещани.

Подобни статии

Subaru показа новото STI

Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи визуални промени,...

Още в катергорията

Subaru показа новото STI

Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи...

Китайската компания представя нова батерия за електромобил с пробег от над 1000 км

Китайският производител на батерии CATL обяви официално, че ще...

НАСА изстреля миниспътник до Луната

НАСА изстреля в Космоса наноспътник, който е по-голям от микровълнова...