Ето как дръжките на вратите на Tesla спасиха шофьор от насилник (ВИДЕО)

Видеоклип, споделен в профила Wham Baam Teslacam в Twitter показва как мъж тръгва към вратата на спряла Tesla, но липсата на дръжка спира насилника, който остава изненадан от липсата на дръжка за отваряне

През годините Tesla многократно е получавала критики за своите прибиращи се дръжки, бидейки един от първите производители на пазара, които въведоха тази функция във всичките си модели. Още през 2012 година, когато се появи Model S, компанията получи критики за това, че през зимата те могат да замръзнат, с времето ще дефектират и други подобни. Сега, 10 години по-късно, системата помогна на шофьор да се предпази от агресор на пътя и показа своите добри страни.

Видеоклип, споделен в профила Wham Baam Teslacam в Twitter показва как мъж тръгва към вратата на спряла Tesla, но липсата на дръжка спира насилника, който остава изненадан от липсата на дръжка за отваряне. Въпреки това, мъжът не се спира само с това и удря стъклото, което за радост остава цяло, предава fakti.bg.

Не се съобщава какво точно е предизвикало инцидента, но определено прибиращите се дръжки са плюс в подобни ситуации. Видеото приключва с тръгващата си Tesla и края на скандала, който не достигна до по-сериозно развитие.

Подобни статии

Subaru показа новото STI

Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи визуални промени,...

Още в катергорията

Subaru показа новото STI

Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи...

Китайската компания представя нова батерия за електромобил с пробег от над 1000 км

Китайският производител на батерии CATL обяви официално, че ще...

НАСА изстреля миниспътник до Луната

НАСА изстреля в Космоса наноспътник, който е по-голям от микровълнова...