Костадин Костадинов: Ако получим мандат, връщаме го веднага! Изходът от кризата е само един – избори

“Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене!”, написа още Костадин Костадинов 

„Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството веднага ми се обадиха, за да поканят „Възраждане“ на консултации утре във връзка с връчването на мандатите за съставяне на правителство“, написа лидерът на партията Костадин Костадинов в своя профил във Facebook.

Ето какво пише той:

„Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството веднага ми се обадиха, за да поканят Възраждане на консултации утре във връзка с връчването на мандатите за съставяне на правителство.

На президента ние ще кажем само две неща – ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз начин да действа и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че ако даде третият мандат на нас, ще му го върнем обратно още в същия момент. Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене!

Решението за изход от политическата криза е само едно – нови избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре!

„За незабавното излизане на нашата страна от политическата криза е нужно спешно провеждане на нови избори. Поради тази причина колкото по-бързо минат процедурите с връчването на мандатите и тяхното връщане обратно, толкова по-бързо ще бъдат насрочени изборите. Изборите трябва да бъдат най-късно през есента, за да може новото българско правителство да започне да решава проблемите, предизвикани от кабинета Кирил Петков“, смята лидерът на „Възраждане“.

Подобни статии

Борислав Цеков за атаката срещу Тръмп: Репресиите започнаха!

Либерал-прогресистката администрация на Байдън е в паника от огромната подкрепа за...

Още в катергорията

Борислав Цеков за атаката срещу Тръмп: Репресиите започнаха!

Либерал-прогресистката администрация на Байдън е в паника от огромната...

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме...

Румен Петков: Европа ни хока заради безчинствата на БАБХ по границата

Има ноти от редица европейски правителства. Влизането ни в...