Социалисти на Корнелия Нинова лапват почивна база в Кранево

Червени тарикати са напът да реализират криминална врътка, с която да окупират почивна база

Поредна мръсна схема, зад която надничат социалисти от обкръжението на Корнелия Нинова, се готви в Кранево, пише Narod.bg, позовавайки се на читателски сигнали от курортното селище.

Местните са бесни, че шефката на морска база Дияна Тодорова, свързана с БСП, иска да я вземе под наем за своя подставена фирма.

Освирепелите от вечен финансов глад червени тарикати са напът да реализират криминална врътка, с която да окупират почивната база на Министерството на земеделието, горите и храните в Кранево и да инкасират лични печалби и ползи от нея.

Проверка показва, че базата е позната в специализираните туристически сайтове като хотел „Зора“.

За се изпълни тарикатският план се използва едни от най-приближените до синята приватизаторка Корнелия – „социалистът“ Атанас Зафиров, чрез когото Дияна Иванова Тодорова иска да докопа държавната база с подставена фирма. Заради планираното превземане станцията на земеделското министерство дори не е била предоставена за настаняване на бежанци от Украйна, категорични са хора от курортното село.

Базата се намира в Кранево, на 400 метра от покритата ледена пързалка Black Sea Ice Arena. Стаите разполагат с баня, хладилник, тераса, на разположение на почиващите има ресторант, денонощна рецепция, общ салон и безплатен WiFi. Най-близкото летище е Варна, разположено на 37 км от хотела. Предлага се платен летищен трансфер, гласи една от офертите за хотел „Зора“.

Двете здания на почивната база са по 8 етажа. Намират се на метри от плажа на Кранево и това я прави особено апетитна за хищните социалисти.

Управител на държавния хотел е Дияна Иванова Тодорова. Смята се, че дамата е лично протеже на Атанас Зафиров – депутат и зам.-председател на Корнелия Нинова в БСП.

Официално морската станция е стопанисвана от Министерството на земеделието, горите и храните, където, обаче, министър е скандалният Иван Иванов. Освен дългогодишен депутат, шуменският кадър е пословично известен с факта, че за време – пеша изминато разстояние от НС до МВР, той беше назначен и уволнен от поста зам.-министър на вътрешните работи.

Проверката ни установи още, че Дияна Иванова Тодорова е била управител тук и преди години. Затова е наясно какво и как да отскубне от почивната база в пика на отпускарския сезон. Понеже на всички беше ясно, че това коалиционно правителство няма да издържи дълго, бяха предприети стъпки тя да бъде отдадена под наем.

Кандидат-наемател е фирма „Анпет инвест“ ЕООД. Според Търговския регистър собственик е Мартина Антонова Димитрова. До 2020 г. обаче фирмата е била собственик на…. Дияна Иванова Тодорова. В последното тримесечие на същата година Дияна прехвърля управлението и собствеността на „Анпет инвест“ ЕОД на Мартина в опит да заличи следите.

Това е типичният БСП-партизанлък – големи тарикати, чудят се как да облекат в закони престъпленията си, смятат запознати със сагата.

За да може подставената фирма да вземе базата и да печели още този сезон, в нея не бяха настанени украински бежанци, се посочва в сигнала на хората от Кранево.

Ще бъде повече от смешно, но пък ще приляга и на Корнелия, и на Зафиров, и на Иванов, ако управителката на държавната почивна база в Кранево я вземе под наем. Тогава ще е трудно Дияна и червените й покровители да докажат, че „Анпет инвест“ не е тяхна подставена фирма и ще лъснат като поредните червени шмекери, на каквито се нагледахме през годините.

 

Подобни статии

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме натъжи. Защото...

Още в катергорията

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме...

Земетресение между Драгоман и Сливница

Слабо земетресение с магнитуд М=2.2 е регистрирано между градовете Драгоман и Сливница. То е регистрирано...

Шефът на ЦИК: Изборите ще струват 70,5 млн. лв., няма да купуваме нови машини

Необходимият брой машини за провеждане на изборите са налични...