Хороскоп – 23 юни 2022 г.

Овен

През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове.

Телец 

Денят е подходящ за работа и бизнес – бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти.

Близнаци

Днес ще бъдете малка, но съществена част в нечий сложен механизъм. Ако имате нужда от тръпка, дори можете да си позволите да изнудвате този някой, но по-добре не го правете.

Рак

Този четвъртък ще е подходящ по-скоро да си помечтаете, отколкото да предприемате, каквито и да било активни действия. Ако все пак ви се наложи да действате, то потърсете помощ от близки приятели или колеги.

Лъв

Този четвъртък трябва да изживеете деня така че да отдавате значение на всеки момент, така сякаш е единствен и неповторим. Избавете се от негативизма и не мислете лошо на никого, за да не се върне с пълна сила към вас.

Дева

Този четвъртък нещо ще предизвика у вас множество въпроси. Задайте ги и вижте как ще се реагира. Може би някой се опитва да ви излъже, но не бъдете прекалено мнителни.

Везни

Този четвъртък бъдете мили и толерантни, за да не се окажете в ситуация, в която ще ви го върнат тъпкано. Отношенията с околните са по-важни, отколкото си мислите.

Скорпион

Този четвъртък е добре да се вслушвате в мнението на приятели, познати и дори странични хора. Само се постарайте техните гласове да не заглушат вашите собствени мисли и идеи. Не отстъпвайте от тях.

Стрелец

През този ден ви предстои взимането на важно и отговорно решение ще бъде приятно само по себе си. Още по-доволни ще бъдете и от резултата. Ще има много неща, с които да се гордеете в края на деня.

Козирог

Този четвъртък ви очакват романтични преживявания и те няма да закъснеят. Днес не трябва да се занимавате с нищо, за което ще ви се наложи да давате обяснения.

Водолей

Този четвъртък трябва да прекарате деня по такъв начин, че в последствие да не съжалявате за безцелно пропиляното време. Помислете добре с какво да се заемете.

Риби 

Днешния ден ще бъде добър за съвети, идващи от сърцето. Помислете какво бихте искали да получите от хората и първо им го дайте вие.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и вечерта над...

Още в катергорията

Времето днес 02.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд и...

Хороскоп за 02.07.2022

Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да...

Хороскоп – 1 юли 2022 г.

Овен През този ден наблегнете на физическата активност. Имате нужда...