Хороскоп – 29 юни 2022 г.

Овен

Денят обещава ново познанство, което може да прерасне в приятелство и/ или връзка за цял живот. Ако скоро не сте се обаждали на роднините си  – вечерта го направете.

Телец

Днес ще научите изненадваща новина. Трудното ще бъде да я запазите за себе си, за да не я обезцените с разгласяването ѝ.

Близнаци

Тази сряда не е моментът да се съжалявате за миналото. По този начин рискувате да пропуснете нещо много интересно и красиво на хоризонта. Стойностните неща са в бъдещето.

Рак

Задачата ви днес ще бъде да проведете разговорите си по възможно най-щадящия за отсрещната страна начин. Подложете на изпитание своята толерантност.

Лъв

Дайте си повече време, за да свикнете в нова та обстановка. Ако не сте готови за дадена стъпка – просто не я предприемайте.

Дева

През този ден ще трябва да се простите с ваша илюзия. Вече сте я надраснали така че съвсем спокойно може и да не ви е мъчно или поне съкратете времето значително.  След което – смело напред!

Везни

Тази сряда е подходящ за оглеждане на нови мебели. Възможно е веднага да си харесате нещо и още вечерта да имате нов хол или спалня. Не правете компромиси с вкуса ви, обаче.

Скорпион

Тази сряда ще разберете за нечия неискреност. Важното е да се държите достойно и да не изпадате в унизително търсене на сметка.

Стрелец

Денят ще ви даде обещание, но и вие ще трябва да изпълните някои условия. Това, което вие ще дадете няма да е кой знае колко, в сравнение с щастието, което ще получите.

Козирог

Тази сряда може да ви се види по-активна от обикновено и ще трябва да се включите в темпото – няма как. Това е важно за развитието ви в служебно отношение.

Водолей

Тази сряда може да си позволите повече свобода. Ако не се чувствате добре в кожата си, ще ви е трудно да бъдете себе си. Не правете компромиси в тази насока

Риби 

Ако ви се струва, че сте забравили нещо напълно сте прави. Остава и да се сетите какво е то. Не се ядосвайте за загубеното време. В търсенето ще свършите много друга полезна работа.

Източник: actualno.com 

Подобни статии

Времето днес 08.08.2022

Днес ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се...

Още в катергорията

Времето днес 08.08.2022

Днес ще е предимно слънчево. Около и след обяд...

Хороскоп за 08.08.2022

Овен Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно...

Хороскоп – 7 август 2022 г.

Овен Тази неделя побързайте да замете своето място в нечие...