4 поверия, свързани със счупено огледало

Сигурно сте чували, че счупеното огледало е на лош късмет. Е, някои вярват в тези неща, други изобщо не им обръщат внимание. Но все пак има някои поверия, които са свързани със счупеното огледало:

1. Има поверие, че от счупеното огледало ще се излее отрицателна енергия. Тя може да се спре върху някой от домакинството. Човек ще отслабне, ще страда от безсъние и здравето му ще се влоши.

2. Интересно е поверието, че оглеждането в счупено огледало може да разбие живота на човека. Той ще остарее по-бързо и ще загуби здравето си. Ето защо по-добре е да не използвате счупено огледало или поне да не се оглеждате в него!

Оглеждането в счупено огледало води до неприятности, лош късмет и неприятности. Последиците могат да доведат до голям скандал, прекъсване на отношенията, финансови загуби, проблеми с работата.

3. Има поверие, което казва, че личността на човек, който се оглежда в парчетата на огледалото, се раздвоява. Това има отрицателно въздействие върху енергията. Човек става уязвим към болести, провали, енергийни и психологически атаки.

4. Неомъжена жена, която случайно се е погледнала в пукнато огледало, се осъжда на 7 години безбрачие, пише iwoman.bg.

Подобни статии

Времето днес 04.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над Западна България ще...

Още в катергорията

Времето днес 04.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над Западна...

Хороскоп за 04.07.2022

Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан...

Хороскоп – 3 юли 2022 г.

Овен Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви...