Венецианският търговец Лорер – по-нагъл тип от този подлец и измамник няма

Венецианският търговец – евреина Лорер, се превърна във флагман на подмяната. Не си спомням да сме имали по-нагъл тип от този политически подлец и измамник. И докато еврейската държава осъзна бързо своите грешки в Украйна и даде необходимите знаци за това, нашето еврейче и общността около и зад него не съзнават почти нищо. Но това е техен проблем, нали!? Всичко тече и всичко се променя, ще се промени и техния живот.

Христо Иванов от другата страна на същия ръждив медал реши да играе вабанк. Не само защото разбира, че това е неговия край, а и заради любовта му към безсмислените рискове. Ако имаше малко по-голям мозък в главата си от този на кокошка, щеше да разбере, че за пореден път се обърка и произведе единствено безвремие. Безвремие, Христо! Поредното.

Пак ще повторя.

И преди подмяната и сега, България се управлява от СТАТУКВОТО. Нищо ново не се е случило и не може да се случи, докато до върха на държавната власт изпълзяват негодници. Те са удобните пълзящи твари, които въвеждат в заблуда българските граждани, но истината е съвсем друга. БСП, ГЕРБ и ДПС са единствените играчи на сцената и зад нея! Всички останали са помощен персонал в тяхната игра на смърт. Ако искате да стигнем до истинска промяна, забравете за еврейските спасители. Такова животно няма и няма да се роди.

Козата си сака пръч, а пръча – пръчка! Това е единственото решение.

Николай Марков, „Афера“

Подобни статии

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме натъжи. Защото...

Още в катергорията

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме...

Румен Петков: Европа ни хока заради безчинствата на БАБХ по границата

Има ноти от редица европейски правителства. Влизането ни в...

Христо Иванов: Надявам се през следващата седмица да има разговори с „Продължаваме Промяната“

Най-разумното поведение на служебното правителство е да се съсредоточи...