Румен Овчаров скочи на Киро и Кокорчо заради руските дипломати: Извършиха три национални предателства! За пореден път България се използва за пушечно месо

70 човека ние гоним. Месец преди това г-жа външната министърка казва, че има 40 дипломати. Тези половината от тях са чистачки, фризьорки… защо не ги хванем и ги арестуваме, те нямат дипломатически статут. Така от ефира на Нова телевизия Румен Овчаров коментира сканадала с гоненето на руските дипломати, който Кирил Петков, премиер в оставка, забърка с Русия

„Когато шпионираш някой трябва да знаеш кой е шпионираният? Тези чистачки фризьорките ли шпионират?“, попита иронично Румен Овчаров.

„Тук става дума за поредното използване на България за пушечно месо така, както на 27 април беше използвана като пушечно зайче, за да се покаже на западните държави какво ще се случи, ако се откажат от руския газ“, посочи още бившият сив червен кардинал.

„Нашият управляващ елит до такава степен е клекнал, че за месец за трети път предава националния интерес“, атакува за пореден път Кирчо, Кокорчо и останалите им партньори във властта. Според него, първото е това с газа от Русия, второто – скандалът с руските дипломати и третото – предателството за Македония.

Според него, на някоя умна глава във Вашингтон, му е дошла идеята да редуцира руските дипломати в Европа.

Румен Овчаров предупреди, че България няма договор за доставка на газ за зимните месеци. Нещо повече – все още нямало и договор за доставка на азерски газ.

„Тази девойка, очевидно, малко се е позамаяла“, коментира той и поведението на Лена Бориславова.

Накрая Овчаров прогнозира, че Русия все ще закрие посолството си в България.

Подобни статии

Борислав Цеков за атаката срещу Тръмп: Репресиите започнаха!

Либерал-прогресистката администрация на Байдън е в паника от огромната подкрепа за...

Още в катергорията

Борислав Цеков за атаката срещу Тръмп: Репресиите започнаха!

Либерал-прогресистката администрация на Байдън е в паника от огромната...

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме...

Румен Петков: Европа ни хока заради безчинствата на БАБХ по границата

Има ноти от редица европейски правителства. Влизането ни в...