Сашо, колкото и да си въртиш задника, той все отзад остава

Никога няма да отрека умението на Сашо Симов така да извърта нещата, че в каквато и словесна или политическа конфигурация да му се наложи да влезе, да звучи тъй все едно се води само от честност и доблест, а не от банално мишкуване.

Това наистина е изключително ценно качество, когато решиш да се бориш за депутатската си заплата и да доказваш верността си към този, който ще ти я осигури, а не към избирателите ти. По какво се различава Сашо с извъртането си по всяка тема с един Бойко Борисов например? Единствено по това, че чупейки гръбнак, за да се целуне сам отзад ще го направи обилно гарнирайки всичко с мазна интелект.

Според него, не Бойко – Сашо, там където не можеш да покажеш идейната си чистота следва просто да забравиш за нея. Ето колко е просто всичко. Забравяме. След третия път на забрава, това разбира се ще се превърне в устойчива тенденция, затова е много важно да натъртваме, че го правим в името на разграждането на Мордор. Нищо, че за това разграждане ще се бориш рамо до рамо с хора, които твърдят, че за тях Мордор е Русия например, а ти се снимаш с руския посланик показващ по този начин уж принадлежността си към русофилската общност.

И, не – не е вярно, че когато се коалираш с придатъците на Христо Иванов в „провинцията“ това е простимо, защото там хората са различни. Или пък обстоятелствата. Нищо не е различно. Принципите са си принципи и на село, и в големия град, и в малкия град. Е, освен, когато се налага или ти налагат да ги забравиш. Или ако към този политически момент обитаваш „Позитано“ 20. Щото Мордор, нали…

Буквално оня ден прочетох някъде, че човек се нуждае от 20 до 60 дни, за да изгради навик за дадено нещо. При Сашо вече се е случило. Още повече, че той разполагаше с над шест месеца, за да утвърждава и затвърждава новият си навик. И му се получило много добре, признавам.
Работата е, или ще стане, като в „Умно село“. Сега от БСП карат таралежи, после ще търсят лисици, след това ловци… И постоянно ще бият тъпана, че в името на еди какво си трябва да забравят за идейната си чистота.
И някой да каже на Сашо, че въртеливите статуси имат един огромен недостатък – колкото и да се въртиш, з*дникът ти все отзад остава…

May be an image of 1 person and text

May be an image of text

Иван Иванов, фейсбук

Подобни статии

Още в катергорията