Хороскоп – 2 август 2022 г.

Овен

Този вторник не разгласявайте намеренията си. Може да си мислите, че нямате конкуренция, но това не е така. Бъдете нащрек.

Телец

Това е ден, в който да вложите усилията си за възвръщането на мира в семейството. Ще ви се наложи да направите повече, отколкото очаквате.

Близнаци

През този ден се пазете от крайни стъпки. Това е ден, в който ще ви е трудно да се ориентирате в ситуацията. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Рак

През този ден главната ви задача ще бъде да укротите емоциите си. Не губете излишни нерви и време. Всичко ще се разреши от само себе си.

Лъв

Успехът ви днес ще се крие в нестандартното решаване на проблемите. Една малка промяна може да се отрази благоприятно на всички.

Дева

Това е ден, в който да не се колебаете да използвате всички средства, с които разполагате в своя полза. Бъдете безкомпромисни и не се подавайте на чувство за вина.

Везни

През този ден обърнете повече внимание на приятелите си. Обменете идеи и практики за бъдещи приключения през лятото, но не пренебрегвайте половинката си.

Скорпион

Днес отделете повече време за себе си и прекарайте часовете без да правите компромиси със желанията ви. Сега е важно да сбъдвате желанията си.

Стрелец

Днес ще трябва да действате бързо. Може да пропуснете някоя задача, но нека това не ви натъжава. Ще имате и други възможности.

Козирог

През този ден не бързайте с изводите. Може да сте в начален етап на ситуацията, но все още няма как да знаете. Запасете се с търпение.

Водолей

Това е ден, в който да направите нещо добро. Потърсете възможност да помогнете на по-слаб от вас, без това да става много видимо.

Риби

Днес е добре да признаете ваша грешка. Възможно е да ви е трудно, но след това със сигурност ще ви олекне. Всичко ще ви бъде простено.

Източник: actualno.com 

Подобни статии

Времето днес 10.08.2022

Днес ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще...

Още в катергорията

Времето днес 10.08.2022

Днес ще преобладава слънчево време, но около и след...

Хороскоп за 10.08.2022

Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да...

Времето днес 09.08.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд...