Сряда, 29 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 29 Януари 2020
Намерих я с въже на шията и усмихната, така отиде при ангелите! Бате Николай с разтърсващ разказ за загубата на дъщеря си

Намерих я с въже на шията и усмихната, така отиде при ангелите! Бате Николай с разтърсващ разказ за загубата на дъщеря си

Изключително лъчезарна, нищо не показваше, че има промяна в поведението й. Тя явно отдавна е мислела да го направи това

Дъщерята на един от най-известните и обичани актьори — Бате Николай се самоуби. Любимият на малки и големи актьор, още не може да преживее мъката от загубата на детето си. „Надето се прибра от Париж в четвъртък за няколко дни. Бях взел вино и дойдох от Вакарел с влака да се видим и да си говорим хубави неща. Отворих вратата на тоалетната и я намерих… Беше сложила въжето на шията си и беше усмихната”, разказва през сълзи актьорът, цитиран от "Телеграф".

Той споделя, че чака синът си Стефан да се прибере от Париж за поклонението. В предсмъртното писмо, оставено от дъщеря му, тя казва, че много е тъгувала, тъй като се чувствала професионално нереализирана.

„Искаше да ми каже, че не се чувства достатъчно професионално реализирана и затова слага край на живота си. Тя, дето е професорка в Париж по нещо свързано с осветлението. Тук у нас нямаме такава специалност.

Изключително лъчезарна, нищо не показваше, че има промяна в поведението й. Тя явно отдавна е мислела да го направи това. Накрая завършва с думите „Обичам те, татко. Теб най-много.

Ще те чакам там, при моя Бог”, ридае по телефона Бате Николай.

Момичето оставило списък с имената на 10 свои приятели. Семейството ще се събере за поклонението й, което вероятно ще бъде във вторник.

„Тази година беше като прокоба за мен. Само за последните три месеца преживях два пъти кома. Веднъж заради куче, веднъж заради обирджия и после автомобил ме блъсна, но моето е нищо. Не пожелавам на никого да му се случи най-лошото — детето да си отиде преди него. Няма по-голяма болка от тази”, категоричен е актьорът.

Въпреки болката 77-годишния Бате Николай продължава да се надява, че детето му ще намери най-доброто място, защото и той вярва в това.

„През тези последни дни мога да разкажа, че и аз видях тунела. Това е една магнитна енергия, която те вдига на космическо разстояние нагоре.

Когато стигнах там, си казах — това е Господ. И изведнъж… рязко паднах надолу. После се събудих, а докторката ми каза, че съм добре и могат да ме изпишат”, разказва ни Николаев.

Той е убеден, че съществува и живот след смъртта. Не само заради преживяното от него, но и заради майка си.

„Двамата с брат му губят рано баща си, но два пъти седмично майка им ги води на гроба му. Там говори с покойния и му разказва как със 70 лв пенсия гледа две деца.

„Ние с брат ми стояхме онемели — сякаш говореше с татко по невидим телефон. Оттогава усещах, че има връзка с мъртвите, че те съществуват и вярвам в това”, разказва Бате Николай.

Актьорът има 4 деца от различни жени, затова се виждат рядко.

Голямата му дъщеря — Деница е бивша стюардеса и сега има два козметични салона в София. Малката Надежда е завършила педагогика и дълго време работи в компютърна фирма.

След това заминава при брат си Стефан във Франция, където той е доста популярен. Прави успешна кариера като художник — авангардист. Преди години Ванга го лекува от левкемия, като му спасява живота с кръв от 40 костенурки.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner