Петък, 18 Януари 2019
Петък, 18 Януари 2019

Не е лесно да си Десислава в България

Не е лесно да си Десислава в България

Викайте ми просто "Деси"

Не е лесно да си Десислава в България. Всеки месец някоя дама с това име става хит в новинарския поток. Преди две седмици медийното внимание, особено на някои конкретни колеги, беше приковано към любовната история на бившия президент Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова. След като при Гала ни успокоиха и видяхме бъдещата тъща, че харесва зетя, днес отново Десислава е на дневен ред. Този път Иванчева, кмет на "Младост", за чийто арест, който стана в центъра на София, дълго ще се говори. Поне докато се появи следващият скандал или следващата Деси.

Друга нейна адашка се загуби напоследък в обществения живот. Съпругата на президента Радев все по-рядко пише във фейсбук. Не е изключено пиарите на държавния глава да са я посъветвали да намали активността си в социалната мрежа, с която обикновено създава полемика във форумите. Последният случай, в който стана медийна звезда, беше на бала за Трети март, когато с вицепрезидента Илияна Йотова се появиха с идентични рокли. 

В същото време модният свят е настръхнал от интерес как ще се появи с Румен Радев в Русия, където ще гостуват по покана на Владимир Путин. Очаква се Десислава Радева отново да шашне с тоалет и отново да даде повод за коментари.

На фронта се позагуби и адашката ѝ от ГЕРБ - Десислава Атанасова. бившата здравна министърка преди няколко месеца беше почти всеки ден по някоя от националните телевизии и се превърна в дежурен говорител на управляващото мнозинство. Днес обаче явно от парламентарната група са преценили, че по-добре на този етап да я оставят на резервната скамейка и да изпращат други нейни колеги. Черешката на тортата при култовото име е поп фолк певицата Деси Слава, която наскоро отново се върна под светлината на прожекторите. Деси реши да роди още едно дете. Този път от гаджето си Благой Найденов. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар