Четвъртък, 17 Януари 2019
Четвъртък, 17 Януари 2019

Европейско безобразие взриви жителите на София!

Европейско безобразие взриви жителите на София!

Повече от 2 часа стотици автомобили са блокирани в района на аерогара София

Посещението на евролидерите по темата Западни Балкани е на път до деведе до пълна истерия Източните Балкани, и в частност София.

По невиждан до сега начин, днес почти цялата столица е затворена, задръстена или тотално блокирана, заради срещата на 40-те важни еврогости. Именно заради тях сред софиянци вече масово навлиза термина, който те донесоха от сърцето на ЕЦ, или просто казано, пълно "европейско безобразие".

В редакцията на NBOX.BG се получиха 10-ки снимки от блокирани в различни райони на София автомобили на граждани. Задръствания се образуваха на различни места, като най-големи те бяха в района около хотел Хемус, Орлов мост и НДК. Най-фрапиращо обаче и до момента остава задръстването около аерогара София и Цариградско шосе. Там вече повече от 2 часа са блокирани стотици на автомобили.

Тази вечер на специална вечеря европейският политически каймак ще хапне четиристепенно меню. Един от най-добрите готвачи у нас заедно с екип от още 14 души ще приготви вечерята преди срещата на върха за Западните Балкани.

На вечерята ще присъства и испанският премиер Мариано Рахой, който пристигна още вчера преди останалите. Той обаче няма да остане за срещата на върха, защото не признава независимостта на Косово и не желае да сяда на една маса с президента Хашим Тачи.

Сред гостите са президентът на Франция Еманюел Макрон и канцлерът на Германия Ангела Меркел.

В зала 3 на НДК започна икономически форум с представители на бизнеса от всички шест страни на Западните Балкани, включително и част от икономическите министри от региона.

Ето какво причини този "връх" на няколко хиляди софиянци:

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар