Сряда, 19 Юни 2019
Сряда, 19 Юни 2019
Сашо Диков се вбеси: „Ако прокурор Гешев е мъж, да спомене моето име!“

Сашо Диков се вбеси: „Ако прокурор Гешев е мъж, да спомене моето име!“

Ще си подаде ли оставката, ако няма доказателства? „Ако прокурор Гешев докаже моя връзка с Баневи, няма да съм журналист, но той ще подаде ли оставка, ако не се докаже“,каза Диков.

Журналистът се вбеси от уж изтичането на информация през сайт, приближен на властта, че Банев се договарял с руски олигарси, като се ползват услугите на известен журналист. Диков е категоричен, че ще си изпълнява професията, както винаги и ще пита всички за всичко. „Знам, че ще се опитват да ме дискредитират колеги и телевизия „Евроком „,
 
в която работя, но Гешев ще подаде ли оставка, ако не докаже, че съм поел ангажимент срещу Баневи“, заяви журналиста. Сашо Диков е на мнение, че в момента се извършват ужасни своеволия от спец прокуратурата и съда. Това каза по повод присъствието му на делото срещу сина на Арабаджиеви Вълчо. „Нито един аргумент не се чу от прокуратурата.
 
Оказа се, че нямат никакви доказателства. Не разрешиха и експертиза за здравословното състояние на момчето, за което се знае, че е зле и е седял на нулева температура и има заболяване, което е опасно. Съдията каза, че е възможно да извърши престъпление, ако бъде пуснат под домашен арест. Все едно, че гледаше друго дело и не е чул аргументите.
 
Вълчо Арабаджиев го държат като заложник заради родителите му. Искам да видя дали прокурор Гешев ще бъде достатъчно мъж да спомене моето име като журналист по случая с Баневи. Тогава да видим какво ще се случи“, каза още Диков.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар