Сряда, 11 Декември 2019

ndt banner2

Сряда, 11 Декември 2019
Скандални разкрития направи пред Варненския окръжен

Скандални разкрития направи пред Варненския окръжен

„Агресията ми се отключи, когато разбрах, че ме е обрала за пореден път”, каза бившият морски офицер

Скандални разкрития направи пред Варненския окръжен съд 45-годишният Христо Христов, който е обвинен за побой и закани за убийство към дъщеря си Девора. По думите му, тя е продавала наркотици в Сливен, докато е живяла там заедно с майка си, съобщи Дарик.

„Агресията ми се отключи, когато разбрах, че ме е обрала за пореден път”, каза бившият морски офицер. След като открил липсата на 2000 евро, той намерил 1200 лева в учебник на момичето. Останалата част от сумата Девора изпратила на майка си и приятели, към които имала задължения.

В телефона на дъщеря си Христов видял контакт, записан като „дилърката”.

„Помислих, че злоупотребява с наркотици, които аз много мразя. В Сливен тя е продавала наркотици. Заради това изпаднах в състояние на афект. Безкрайно съжалявам, обичам много дъщеря си и от 5 години се боря да получа родителските права над нея. Девора ми е слабост и може би това я превърна в проблемно дете”, сподели Христов.

„Осъзнах грешката си след две седмици в ареста”, каза още Христов и поиска да бъде пуснат под домашен арест или под парична гаранция. Той добави също, че трябва да се грижи за най-голямата си дъщеря Ванеса, която живее при него и че не може да обслужва кредитите си за семейния хотел край Варна „Девора”.

Защитата на Христов представи документи, че бащата е получил родителските права над двете си дъщери и че през февруари Девора е подала жалба срещу майка си за домашно насилие.

Въпреки това, съдебният състав потвърди наложената му най-тежка мярка за неотклонение и Христов окончателно остава зад решетките. Обвиняемият вече е осъждан за домашно насилие заради посегателства над бившата си жена.  

Свързани статии (по етикет)

  • Баща продаде дъщеря си за 1000 лева

    29-годишна жена с адрес в село Сушица е подала сигнал около 12 часа на 8 декември, че е заведена принудително и насила е държана в къща в град Завет. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Разград, цитирани от Агенция "Фокус"

  • Арестуваха доминиканския цар на кокаина

    Доминиканецът Сесар Емилио Пералта, кръстен царя на кокаина, защото изпращал тонове дрога от Карибите към САЩ и Европа, бе арестуван вчера в Колумбия, съобщи АФП

  • България - основен хъб за трафик на наркотици

    Докладът „Пазарите на наркотични вещества 2019 г.“ очертава широкообхватното въздействие на пазарите на наркотични вещества в Европейския съюз върху здравето и сигурността, пише Агенция БГНЕС

Оставете коментар

baner

 FB banner