Петък, 21 Февруари 2020

ndt banner2

Петък, 21 Февруари 2020

Вижте как се забавлява снощи вечер в Монте Карло олигархът Ваньо Алексиев

Вижте как се забавлява снощи вечер в Монте Карло олигархът Ваньо Алексиев

Собственикът на “Биомет” купонясва в един от най-луксозните клубове на Монако, паркирал своето Bugatti Chiron пред входа

Олигархът Ваньо Алексиев, който е собственик на транспортната фирма “Биомет”, се отдаде на безобразно скъп купон в престижен клуб в сърцето на Монте Карло, видя и документира Nbox.bg.

Родният баровец, който стана медийно известен преди година заради покупката на един от най-скъпите серийни автомобили в света, Bugatti Chiron, се отдаде на скъпарска веселба в престижния нощен клуб Twiga в Монако.

Гъзарът Ваньо бе в компанията на изтупана блондинка, а пред входа на клуба нашенецът гордо бе паркирал своя ултра скъп автомобил със софийска регистрация.

Логично, докато тунингованият нашенски богаташ се забавляваше потънал в лукса на нощния клуб, пред баровската му кола снимки си направиха стотици туристи от цял свят. Така докато Ваньо пиеше скъпо шампанско в луксозното си сепаре в клуб Twiga, отвън десетки минувачи коментираха баровския живот на олигарсите от Източна Европа, и в частност на тези от България.

В същото време агент на Nbox лично видя, че нашенецът Ваньо се ползва със специално внимание от персонала на скъпата монакска дискотека, което пък говори, че той не жали евро за своя олигарски имидж в Монте Карло. Нека само кажем, че една прилична вечеря в Twiga за двама струва поне 2000 евро.

Миналата година името на Алексиев нашумя именно след като стана ясно, че родния транспортен бос се е сдобил с автомобил на стойност близо 3 млн. лева. Нека припомним, че досега у нас имаше само Bugatti Veyron, и то е собственост Румен Гайтански - Вълка, а Алексиев си закупи 2 пъти по-скъп модел - Bugatti Chiron.

Негови познати разказват още, че Алексиев живеел с млада девойка, която имала стотици пластични операции, но те не били нищо в сравнение с разкрасителните процедури на самия бизнесмен, които към момента вече надхвърляли 1000.

Снимки: Nbox.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner