Секси синоптик вече радва дамите с прогнозата за времето по БНТ (Снимки)

Секси синоптик вече радва дамите с прогнозата за времето по БНТ (Снимки)

Владимир Ковачев направи дебют в Националната телевизия и определено не остави безразлична нито една от дамите пред телевизорите

След като БНТ тръгна по стъпките на частните медии и заложи на изкусителната синоптичка Ева Кикерезова от днес в телевизията има ново попълнение, което да радва и дамската част от зрителската аудитория.Владимир Ковачев направи дебют в прогнозата за времето на Националната телевизия и определено не остави безразлична нито една от дамите пред телевизорите.


Талантливото и чаровно попълнение на БНТ Владимир Ковачев е завършил НАТФИЗ и наистина се вписва добре в новата концепция на телевизията, която има нужда от точно такива свежи лица. 


Актьорската кариера със сигурност ще помогне на Владимир Ковачев и като водещ на прогнозата за времето. Самият той е играл в редица постановки и още, докато следва, е сочен за един от талантите на НАТФИЗ.


Така БНТ определено ще удари останалите телевизии, където може и да има ослепителни синоптички, но пък липсват мъже с чар и сексапил, които да ти приковат вниманието, докато съобщават за бури, ветрове или пък за слънчево време.   

Източник: БЛИЦ

Оставете коментар