Неделя, 20 Октомври 2019
Неделя, 20 Октомври 2019
Новите шефове на Ботев обещаха стадион

Новите шефове на Ботев обещаха стадион

Ние сме амбициозни хора, ще постигнем целите си, обеща Георги Самуилов

Новите босове на Ботев Пловдив Румен Чандъров и Георги Самуилов обещаха да стабилизират клуба и да довършат изграждането на стадиона. Двамата бизнесмени наскоро придобиха 60% от акциите на клуба.

"Ние сме амбициозни хора и щом сме се захванали, ще постигнем целите си. Приоритет пред нас е стадиона, който трябва да бъде завършен. Разбира се, че разчитаме на помощта на Общината. Много важно е да стабилизираме клуба. Трябва ни още малко време и всичко ще бъде наред. Затова призовавам нашите фенове за още малко търпение. Ботев ще има нов стадион, ще го завършим. Нека не се ангажираме със срокове, но предполагам, че до 2-3 месеца, най-късно четири, ще започнем работа по съоръжението", заяви Георги Самуилов.

На първо място е много важно да стабилизираме клуба и да имаме нов стадион, допълни Румен Чандъров.

„Колкото повече фенове идват на мачовете, толкова повече приходи ще влизат в касата на клуба. Оттам по естествен път амбициите ни ще нарастват. Пътят пред Ботев е само един - нагоре. Ние сме си поставили цели и ще ги гоним. Поставили сме си задача да поставим Ботев на бизнес платформа. Ако не погледнем на клуба като бизнес модел, това означава, че няма да просъществуваме дълго. Ние няма да позволим това да се случи. Дано някой ден Ботев не зависи от хора като нас, а да може да съществува на самоиздръжка", каза още Чандъров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар