Пенев: ЦСКА - готови за плейофите в Първа лига

Пенев: ЦСКА - готови за плейофите в Първа лига

Срещу Черно море, Пенев иска от играчите си да играят тотален футбол (ВИДЕО)

Пенев заяви, че паузата за мачовете на националните отбори се е отразила добре на ЦСКА и „армейците” са готови за плейофите в Първа лига. Всички в отбра са здрави, като заради натоварената програма, в която ЦСКА има 3 мача за 7 дни, два от които са срещу Лудогорец, треньорът на „червените” ще направи ротации в състава. Срещу Черно море, Пенев иска от играчите си да играят тотален футбол.

"Тази пауза ни се отрази добре, отсъстваха осем човека, другите тренираха. Отборът е готов. Има време до мача с Черно море, две тренировки. Оценявам, че за седем дни имаме три мача. Групата ни не е много широка. Има ли значение какво е моето мнение за формата на първенството, след като той се практикува. Може би е редно да се намери по-различен формат, но към момента не ми е на дневен ред. Може би в следващите седмици може да се помисли и да се намери по-справедлив формат, бих казал. 

Ние лесни мачове нямаме. Срещу нас всички играят максимално мотивирани, важното е да не подценим нито един съперник. По-добре да надценим, отколкото да подценим. Наясно съм, че лесни мачове няма да имаме. Три мача за много кратко време имаме. Два от тези мачове са срещу един и същ съперник. Силите ще ги разпределим по най-добрия начин. Работим всеки ден и съм доволен от момчетата, справят се отлично. Не всеки ще вземе участие в тези мачове, разбира се. Поради много причини решението за състава ще бъде взето преди самите мачове. 

Съдия на мача ще бъде отново Стефан Апостолов, срещу когото Пенев изрази сериозни претенции след загубата на ЦСКА от Черно море през редовния сезон.

"Познавам Черно море, мачът утре ще бъде различен. Защо темата за съдията да не ми е любима. Просто правим коментар. Темата ме кара се концентрирам върху три варианта: първият е, че може би пак ще иска да е герой в мача, както беше в предния мач с Черно море. Вторият вариант е да осаки отбора с картони за следващите два мача. Третият вариант е наистина да са му обърнали внимание, че не се е представил на необходимото ниво за "А" група и да покаже безпристрастност например. Но това е най-малко вероятно да се случи. Това са си мои мисли, логически", каза Пенев. 

ЦСКА приема Черно море на стадион „Българска армия” утре от 20:30 часа в първия кръг от плейофите на шампионата. Зрителите на Канал 3 ще могат да видят всички отзиви НА ЖИВО веднага след края на мача.


Медия

Оставете коментар