Ръководството на ЦСКА-София ще има голяма среща с основна тема лятната селекция на клуба

Ръководството на ЦСКА-София ще има голяма среща с основна тема лятната селекция на клуба

Треньорът Любослав Пенев ще предостави списък с конкретни позиции

Ръководството на ЦСКА-София ще има голяма среща в началото на седмицата с основна тема лятната селекция на клуба. Треньорът Любослав Пенев ще предостави списък с конкретни позиции, на които иска подсилване. Пенев ще иска поне три попълнения, пише “Тема спорт”.

Едното със сигурност ще е защитник. Стивън Перейра най-вероятно ще се раздели с клуба, след като от вечното дерби с Левски не е записал нито минута участие, а напоследък дори не попада в групата за мачовете. Нуно Томаш е под наем до края на сезона и на база на представянето му в оставащите мачове ще се прецени дали да бъде привлечен за постоянно. Интересно ще е бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който загуби титулярното си място в последните 5 мача.
 
В плановете на “червените” попада централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров и дори се заговори, че той вече е договорен от лятото. Треньорът ще иска и едно попълнение за средата на терена, най-вече с цел засилване на конкуренцията. ЦСКА-София се оглежда за креативен и техничен футболист от типа на Тодор Неделев. Звездата на “канарчетата” на този етап отхвърля предложенията на столичани.

Припомняме, че подобно на Нуно Томаш и Жоржиньо е под наем на “Българска армия” до края на сезона и предстои да стане ясно дали клубът ще придобие правата му. Както е известно, 17-годишното крило Мартин Минчев от Черно море също е сред трансферните цели на Любо Пенев.

Източник: sportal.bg

Оставете коментар