Бившата легенда на Барселона Роналдиньо е арестуван

Бившата легенда на Барселона Роналдиньо е арестуван

39-годишният Роналдиньо пътувал до Парагвай за представянето на книга и кампания в помощ на деца

Бившият бразилски национал и легенда на Барселона и Милан Роналдиньо и брат му Роберто бяха арестувани в Парагвай в петък по обвинения за използването на фалшиви парагвайски паспорти при влизане в страната, съобщава Би Би Си, цитирано от OFFNews.bg.

След 8 часа разпити прокурорите обявиха, че обвиняемите казали, че неистинските документи им били дадени, щом кацнали в столицата Асунсион в сряда. Двамата отричат да имат вина и твърдят, че са смятали получаването на паспортите като жест към тях.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Братята бяха отведени в ареста, а хотелът им беше претърсен от полицията. 

През 2019 г. бяха конфискувани бразилският и испанският паспорти на Роналдиньо и брат му, който изпълняваше ролята на негов футболен агент по време на активната му кариера. Причината бе неплащане на данъци и на глоби за незаконно строителство в национален резерват на Бразилия. Двамата си построили пристанище там.

39-годишният Роналдиньо пътувал до Парагвай за представянето на книга и кампания в помощ на деца.

Роналдиньо завърши футболната си кариера преди пет години като играч на Флуминензе. През 2002 г. той стана световен шампион с Бразилия, а три по-късно спечели и "Златната топка" на "Франс Футбол".

Снимка: AFP

Оставете коментар